Καθηλώνει η Νικολέττα Καρρά για τον χαμό των γονιών της: «Ήμουν απολύτως μόνη μου, έπρεπε να ζήσω»

April 7, 2023

Καθηλώνει η Νικολέττα Καρρά για τον χαμό των γονιών της: «Ήμουν απολύτως μόνη μου, έπρεπε να ζήσω»


Διαφ.

Η Νικολέττα Καρρά σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για το χαμό του πατέρα της στα 8 της και τη μητέρα της στα 23.



H ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή της στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε εκτός από τα επαγγελματικά της και για θέματα πιο προσωπικά και συγκεκριμένα για την απώλεια των γονιών της.

«Ήμουν μικρή όταν «έφυγε» ο μπαμπάς και λίγο μεγαλύτερη όταν έχασα την μαμά μου. Ήμουν 8 και 23 χρονών αντίστοιχα. Η δυσκολία της διαχείρισης της απώλειας είναι δεδομένη. Ωστόσο, είναι παράσημο στη ζωή σας το γεγονός ότι καταφέρατε να ανταπεξέλθετε. Μεταξύ μας, δεν τα έχω πάει και άσχημα με αυτά που έχω περάσει. Αποδείχθηκε ότι ήμουν δυνατό παιδί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, επί της ουσίας δεν έχεις άλλη επιλογή. Πρέπει να το διαχειριστείς. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Οι επιλογές είναι οι εξής δύο: ή να πιάσεις τη ζωή από τα μαλλιά και να προχωρήσεις, με όποιες πληγές κι αν έχεις, ή το να πω “Να τα παρατήσεις και να βάλεις τέλος στη ζωή σου”. Πολλές φορές οι επιλογές μας είναι μονόδρομος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Νικολέττα Καρρά είπε πως έπρεπε να παλέψει μόνη της: «Έπρεπε να ζήσω. Ποια άλλη επιλογή είχα; Ήμουν απολύτως μόνη μου. Έπρεπε να πιστέψω στον εαυτό μου. Να κάνω αυτό που λέει το τραγούδι: «Βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι». Στο δικό μου μυαλό δεν υπήρχε κάτι άλλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: