Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Καρολάιν: «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι η κόρη μου θα αναπαυόταν εκεί»

April 7, 2023

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Καρολάιν: «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι η κόρη μου θα αναπαυόταν εκεί»


Διαφ.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μαζί με τη μικρή Λυδία και τη σύζυγό του Σούζαν, επέστρεψαν στις Φιλιππίνες για ένα νέο ξεκίνημα.



Η οικογένεια πήρε την απόφαση να πουλήσουν το σπίτι στην Αλόννησο και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», το σπίτι δεν έχει πουληθεί ακόμη. Ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα. Αυτό που μένει, είναι η εκταφή της σορού της Καρολάιν του χρόνου για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της οικογένειας.

Θα μεταφέρουν την σορό της Καρόλαιν στις Φιλιππίνες

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου», είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε:

«Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί».

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από όταν η Καρολάιν ήταν μικρή και έκαναν βόλτα στο νησί των Σποράδων. Μεταφέρει και μια ανατριχιαστική στιγμή, που μετά τον θάνατό της την αναπολεί και του προκαλεί πόνο.

«Όταν μεγάλωσε περπατούσαμε χέρι-χέρι μέχρι το χωριό, ελπίζοντας να συναντήσουμε τη Μαρία με το κατσικάκι της. Και μου έκανε ερωτήσεις που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Καρολάιν ήθελε να τη σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει τα όμορφα λουλούδια. Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι λίγα χρόνια αργότερα η Καρολάιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ ο πατέρας της θα θρηνούσα, μένοντας με τις αναμνήσεις μου», είπε.

Πλέον θα ζει με αυτές τις αναμνήσεις, αλλά και με κάτι πιο σημαντικό, την κόρη της Καρολάιν.

«Οι αναμνήσεις δεν είναι το μόνο που μου άφησε. Μου άφησε την υπέροχη κόρη της. Θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: