Το «καρφί» του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε» (vid)

April 6, 2023
Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε (vid)Ο Παπαδάκης έκανε ένα σχόλιο για την Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ, αλλά στον ΑΝ Μια αντιπαράθεση με καρφιά εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Μια ατάκα της Μαρίας Αναστασοπούλου κατά την διάρκεια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα ξεσήκωσε τον Γιώργο Παπαδάκη, με αποτέλεσμα να ρίξει το… καρφί του.


Διαφ.

Την ώρα που η παρουσιάστρια διάβαζε τις εφημερίδες ο Γιώργος Παπαδάκης, ανέφερε: Μου λέει ένας πολιτικός μια φορά δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;, του λέω όχι, να αγοράσεις χρόνος και να λες ότι θέλεις. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση και απάντηση. Ο μονόλογος απαγορεύεται. Σε αυτή την εκπομπή ο μονόλογος απαγορεύεται και την θεματολογία την βάζει η Μαρία και εγώ.

Τότε η Μαρία Αναστασοπούλου του είπε κι εμείς κάνουμε μονολόγους πάντως, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αντιδρά λέγοντας: Μαρία μου άκου να σου πω επειδή είσαι καινούργια και βαράς με αυτό που λες. Εγώ θα κάνω τους μονολόγους γιατί αυτό κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω. Σε όποιον δεν αρέσω, αλλάζει κανάλι.

Μαρία Αναστασοπούλου: Ναι δεν είπα κάτι διαφορετικό…

Γιώργος Παπαδάκης: Όχι, είπες κι εμείς κάνουμε μονολόγους και μου το είπες με… Η απάντηση σου ήταν σε αυτό που έλεγα για τους πολιτικούς;

Μ.Α.: Ναι, εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, μπορούμε να κάνουμε μονολόγους.

Γ.Π.: Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε..

Μ.Α.: Ούτε στον ΣΚΑΪ τα κάναμε…

Γ.Π.: Τα κάνατε, τα κάνατε…

Μ.Α.: Δεν τα κάναμε, δεν μας παρακολουθούσες μάλλον.

Γ.Π.: Σας παρακολουθούσα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: