“Θα μιλήσει για όλα”: Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την καταδίκη

April 7, 2023

“Θα μιλήσει για όλα”: Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την καταδίκη


Διαφ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την δικαστική ιστορία και στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης που απασχόλησε και την δικαιοσύνη αλλά και την κοινή γνώμη έχει φύγει από την περιοχή του Ψυχικού και πλέον μένει στο κέντρο της Αθήνας.



Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Δημοσιογράφος Άρια Καλύβα αλλά και η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου καταγγέλουν την παραβίαση της ιδιωτικότητας της ζωής του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελπίδα Νίνου σύζυγος του ηθοποιού, πριν μερικές ημέρες υπήρχαν τηλεοπτικά συνεργεία στην είσοδο του σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία καθώς δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της

Ενώ και η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στο Πρωινό τονίζοντας πως ο πελάτης της δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και θα κινηθεί νομικά.

Κ. Πακιρτζίδου: «Ο Π. Φιλιππίδης πολύ σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει για όλα»

Μάλιστα, η Κική Πακιρτζίδου ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα.

Συγκεκριμένα είπε η κυρία Κική Πακιρτζίδου: «Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: