Ελένη Βαΐτσου: Το «Μπρούσκο», η δουλειά που δεν πληρώθηκε ποτέ και η αιτία που δεν θέλει να παντρευτεί

April 7, 2023

Ελένη Βαΐτσου: Το «Μπρούσκο», η δουλειά που δεν πληρώθηκε ποτέ και η αιτία που δεν θέλει να παντρευτεί


Διαφ.

Η Ελένη Βαΐτσου γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας  και είναι Λέων.Η ηθοποιός μας συστήθηκε μέσα από τη τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου.



Της: Έπη Τρίμη

Από μικρή ήθελε να εγκαταλείψει την ιδιαίτερη πατρίδα της για να έρθει στην Αθήνα ενώ μικρούλα δεν σκεφτόταν να γίνει ηθοποιός καθώς ήθελε να γίνει πυρηνικός φυσικός ή δικηγόρος.Τελικά σπούδασε στη Νομική Αθηνών, αλλά την κέρδισε η υποκριτική.Μάλιστα, ήταν συμφοιτήτρια στη σχολή υποκριτικής με την Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία κάνει ακόμα παρέα.

Από το «Μπρούσκο… στον «Ήλιο»

Η Ελένη Βαΐτσου υποδύεται την Ελένη Καλογέρα, την πρώην σύζυγο του Δημήτρη. Λίγα λόγια για την Ελένη Καλογέρα: “Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη εμφανίζεται απροειδοποίητα στη ζωή του έχοντας μαζί την κόρη τους, Μαριάνθη, που είναι δέκα χρόνων και έχει μεγαλώσει σχεδόν αποκλειστικά μαζί της. Η σχέση της Ελένης με τον Δημήτρη είναι κάθε άλλο παρά φιλική, καθώς του στερεί τη Μαριάνθη, θέλοντας εγωιστικά να απομακρύνει από τον Δημήτρη ό,τι αγαπάει πιο πολύ. Η Ελένη φτάνει στην Καβάλα από ανάγκη, έχοντας δραπετεύσει από τη ζωή που είχε στην Κρήτη, κυνηγημένη από ανθρώπους που την απειλούν. Έρχεται στον Δημήτρη για προστασία χωρίς και η ίδια να ξέρει σε πόσο επικίνδυνο παιχνίδι έχει μπλεχτεί και ότι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, είναι ανυπολόγιστο…».

«Δεν έχω πληρωθεί από μία συγκεκριμένη δουλειά – Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου»

«Αυτό που αποζητάω κυρίως από τις συνεργασίες μου είναι καλές συνθήκες εργασίες. Κάθε δουλειά διαφέρει από την άλλη πρωτίστως επειδή αλλάζουν οι συνεργάτες.Αν το κλίμα μεταξύ των συμβαλλομένων είναι καλό, χαίρομαι την κάθε δουλειά, ανεξαρτήτως αν βρίσκω ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα ή τις απολαβές. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ακραίο σε καμία δουλειά μου. Τουλάχιστον ως προς τη συμπεριφορά. Το χειρότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως δεν έχω πληρωθεί από μία συγκεκριμένη δουλειά που έγινε πριν από χρόνια.Το θεωρώ πολύ άσχημο και δεν θα σταματήσω να διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου» έχει αναφέρει στο mytv.

«Εγώ sex symbol; Κάποιος λάθος θα έγινε»

Τη στιγμή που κάποιες ηθοποιοί πετούν τη σκούφια τους να τις αποκαλούν sex symbol υπάρχουν άλλες που μάλλον δε χαίρονται καθόλου με αυτό τον χαρακτηρισμό και το δηλώνουν ξεκάθαρα σε συνεντεύξεις τους.

Η Βαϊτσου απάντησε χαρακτηριστικά:    «Ποιος με θεωρεί εμένα sex symbol; Δείξ’ τον μου! Κάποιος λάθος έχει γίνει σίγουρα.»Όταν δε της ζήτησε να χαρακτηρίσει τον εαυτό της με τρία επίθετα, είπε: «Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος με τρία επίθετα, αλλά θα σου πω τρία χαρακτηριστικά που έχω σε μεγάλο βαθμό, σχεδόν σε βαθμό κακουργήματος. Είμαι απαιτητική, ειλικρινής και δοτική. Λειτουργούν ως θετικά και αρνητικά ταυτόχρονα.»

«Δεν σκέφτομαι στον παρόντα χρόνο τον γάμο»

Η Ελένη Βαϊτσου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το θέμα του γάμου. «Δεν με τρομάζει κάτι. Απλώς και μόνο που σκέφτομαι πόσο καιρό φίλες μου προγραμματίζουν τον γάμο τους και τι ετοιμασίες κάνουν, αγχώνομαι. Μέχρι τότε, βέβαια μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη. Το νιώθω πολύ μακρινό, γιατί τώρα είμαι σε άλλη φάση, δουλεύω τόσο πολύ και μου αρέσει. Καλύτερα που δεν μου έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι γιατί δεν ξέρω πως θα τα συνδύαζα. Είμαι στο ξεκίνημά μου, και θέλω να αφοσιωθώ εκεί», έχει δηλώσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: