Το παραδέχτηκε η Άντζελα Δημητρίου: “Είμαι 68 ετών, δε ντρέπομαι να το πω. Οι επεμβάσεις με κάνουν να νιώθω καλύτερα”

April 7, 2023

Το παραδέχτηκε η Άντζελα Δημητρίου: “Είμαι 68 ετών, δε ντρέπομαι να το πω. Οι επεμβάσεις με κάνουν να νιώθω καλύτερα”



Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ πρόκειται για μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων να φτάνουν τις 1.500.000 στην Ελλάδα και τις 2.400.000 στο εξωτερικό. Δικαιωματικά της έχει δοθεί και ο τίτλος της «Λαίδης» του ελληνικού τραγουδιού ενώ πάντα μιλάει ανοιχτά και πολλές φορές έχει δεχθεί και έντονη κριτική. Η Άντζελα Δημητρίου έχει το θάρρος της γνώμης της ενώ δεν κρύβει και γεγονότα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξή στον Τάσο Τρύφωνος. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα αισθηματικά της, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις. Ενώ πρόσφατα την απολάυσαμε στο αφιέρωμα προς τιμήν της στο «Σπίτι με το MEGA»



Η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχτηκαν τη λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου: Προτιμάει να είναι μόνη της, χωρίς σύντροφο

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα».

Όσον αφορά τα χρήματα που έχει βγάλει, η Άντζελα Δημητρίου επεσήμανε «πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

Άντζελα Δημητρίου: Όσα είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις της

Σχετικά με τον χρόνο, σημείωσε «με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα. Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: