Κατερίνα Καινούργιου: “Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, για ποιο λόγο να μου στείλεις το μόριό σου;”

April 8, 2023

Κατερίνα Καινούργιου: “Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, για ποιο λόγο να μου στείλεις το μόριό σου;”


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μασάει τα λόγια της και λέει όσα αισθάνεται και σκέφτεται. Σήμερα λοιπόν η Κατερίνα είχε όρεξη για αυτοσαρκασμό και να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν την φλερτάρουν έξω ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι συχνά λαμβάνει φωτογραφίες αντρών με το μόριο τους στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.



Κατερίνα Καινούργιου: “Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει;”

Η Κατερίνα Καινούργιου απόρησε για ποιο λόγο στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες και τι περιμένουν να πει αυτός που τις λαμβάνει ενώ ζήτησε και όποιος την δει σήμερα έξω να την φλερτάρει και να την την “πέσει” .

Αφορμή για αυτήν την δήλωσε στάθηκε η δήλωση από την Μαίρη Βιτινάρος, που συμμετείχε στο φετινό GNTM, ότι όταν βγαίνει έξω, δεν τη φλερτάρουν, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον «αέρα» ότι αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

«Έβλεπα τη Βιτινάρος που έλεγε ότι δεν τη φλερτάρουν και παθαίνω το ίδιο. Θα βγω και είμαι πολύ κοινωνική. Όποιος με δει σήμερα, να μου την πέσει, παρακαλώ», είπε με μεγάλη δόση χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Οι άνδρες που βλέπετε γύρω μου είναι φίλοι μου, απλωθείτε. Μη μου στέλνετε φωτογραφίες στο Instagram, δεν έχετε ελπίδες, από κοντά… Εν τω μεταξύ μου στέλνουν κάποιοι και κάνουν photoshop».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν της στέλνουν και “πικάντικες” φωτογραφίες. «Απαπαπα» είπε η παρουσιάστρια. «Εκεί μπλοκάρω. Ρε φίλε, για ποιο λόγο να στείλεις το μόριό σου; Είναι χυδαίο, πέφτετε πολύ στα μάτια μας, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Θα πούμε ουάου; Αν είναι δυνατόν. Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, ωραία και διακριτικά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κ. Καινούργιου: «Ρε φίλε για ποιον λόγο να στείλεις το μόριο σου; “Πέφτετε” στα μάτια μας!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: