Ούτε φαγητό, ούτε χρήματα: Αυτά “σούφρωσαν” οι Survivors από το σπίτι του Ατζούν, το παραδέχτηκε ο Γκότσης

April 8, 2023

Ούτε φαγητό, ούτε χρήματα: Αυτά “σούφρωσαν” οι Survivors από το σπίτι του Ατζούν, το παραδέχτηκε ο Γκότσης


Διαφ.

Ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος αποβλήθηκε από το φετινό Survivor All Star για παραβίαση κανόνων και συγκεκριμένα του φαγητού, καθώς έτρωγε παράνομα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι¨ όπως συνηθίζουν να κάνουν οι παίκτες μετά την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομήνικο.



Ο Ηλίας Γκότσης από την πρώτη στιγμή που βγήκε και έπιασε κινητό στο χέρι του ήταν λαλίστατος ειδικά στο Instagram, ενώ και στην σημερινή εκπομπή ήταν αποκαλυπτικότατος. Μίλησε για τον αποβολή του, για το Survivor, για το περιστατικό στην βίλα του Ατζούν Ιλιτζαλί ενώ άφησε και τα υπονοούμενα για κάποιους παίκτες.

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ξεκάθαρη. Ο ίδιος είπε ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρείτε κάτι κάτω να φάτε κι είναι λογικό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα ο απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπά κινητό γιατί αυτό αλλοιώνει το πρόγραμμα και συμφωνήσαμε όλοι ότι όποιος πιάσει κινητό είναι εκτός Survivor. Για φαγητό δεν υπήρχε συμφωνία. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και κατηγορήθηκε από μερικές εκπομπές ότι εγώ κι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιές. Ε μπλέκομαι σε όλα» δήλωσε στην αρχή ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν ήταν φρυγανιές. Ο κ, Ατζούν μας κέρασε όλους από ένα κομμάτι cheesecake κι είχε δώσει κι ένα κομμάτι στην παραγωγή, οπότε φεύγοντας κάποιοι παίκτες -εκτός από το κομμάτι cheesecake που πήραν από την παραγωγή- πήγαν στο μπάνιο και πήραν τα σαπούνια και την κολόνια. Δεν ξέρω τι φορά, αλλά μυρίζει ωραία» πρόσθεσε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: