Με 10€ έγινε εκατομμυριούχος: Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ τίναξε τη μπάνκα & είδε τη ζωή του να αλλάζει σε μια στιγμή

April 8, 2023
Με το ποσό των 10€, ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κατάφερε να τίναξε την τράπεζα και να δει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Με 10€ έγινε εκατομμυριούχος: Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ τίναξε τη μπάνκα & είδε τη ζωή του να αλλάζει σε μια στιγμή


Διαφ.

Ένα ΣΚΡΑΤΣ αξίας 10 ευρώ θα άλλαζε την ζωή ενός υπερτυχερού στο Καναλλάκι Πρέβεζας καθώς κέρδισε Τυχερός 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι ΕΦΤΑΡΙΑ



Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ τίναξε τη μπάνκα

Ο μεγάλος νικητής προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό αξίας μόλις 10 ευρώ από το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Λάζαρου Κωνσταντίνου και έγινε εκατομμυριούχος Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Όλη η περιοχή μιλάει για το ευχάριστο γεγονός και τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη χαρά μας, που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη του καταστήματός μας. Είναι απίστευτο πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου με μόλις 10 ευρώ, αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Κωνσταντίνου.

sizes=(max-width:

Το τυχερό κατάστημα

Ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο στο κατάστημα σημειώνεται μια σημαντική επιτυχία. Το κατάστημα μας λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν, καθώς δύο φορές είχαμε δώσει περισσότερα από 160 εκατομμύρια δραχμές σε νικητές πρώτης κατηγορίας του ΛΟΤΤΟ. Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας κάνει για μια ακόμα φορά πολύ χαρούμενους και τον πελάτη μας 1.000.000 φορές περισσότερο, τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου.

Με 10€ έγινε εκατομμυριούχος

sizes=(max-width:

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ ΕΦΤΑΡΙΑ

Το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ ΕΦΤΑΡΙΑ ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια λαχνών, με τα μεγάλα κέρδη. Ο κ. Κωνσταντίνου εξηγεί: Η οικογένεια των εφταριών αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ. Τα ΕΦΤΑΡΙΑ, στα οποία ο μεγάλος τυχερός κέρδισε το μέγιστο ποσό του εκατομμυρίου από το κατάστημά μας, τα ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ, που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ, τα ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ, με κέρδη έως και 200.000 ευρώ και τα ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ, με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ. Τα ΣΚΡΑΤΣ της οικογένειας ΕΦΤΑΡΙΑ δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάποιος μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής.

Η εφαρμογή OPAP Store App

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: