“Πήγες στο μπαρ για ένα μπουκάλι νερό & από τότε σε περιμένουμε”: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 22χρονου Γιώργου

April 8, 2023
Πήγες στο μπαρ για να πάρεις ένα μπουκάλι νερό και από τότε περιμένουμε να επιστρέψεις. Η μητέρα του 22χρονου Γιώργου είναι σε λύπη και δυστυχία.

Πήγες στο μπαρ για ένα μπουκάλι νερό & από τότε σε περιμένουμε: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 22χρονου Γιώργου



Η θλίψη και οι μνήμες από την τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή 57 συνανθρώπων μας θα μείνει χαραγμένη για πάντα, τόσο στον απλό κόσμο αλλά κυρίως στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων. Έτσι λοιπόν και η μητέρα του 22χρονου Γιώργου η οποία σε συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα από μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Θεσσαλονίκη ράγισε καρδιές.



Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 22χρονου Γιώργου

Οι μαθητές σήκωσαν πανό με συγκινητικά μηνύματα για τους 57 νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών.

Τα συγκινητικά πανό

Είμαστε όλοι στο ίδιο βαγόνι

Είτε με τα κέρδη, είτε με τη ζωή, είμαστε όλοι στο ίδιο βαγόνι, είναι μερικά από τα μηνύματα στα πανό των μαθητών.

sizes=(max-width:sizes=(max-width:

Ενώ στην εκδήλωση υπήρχαν και 57 λευκά μπαλόνια, όσα ακριβώς και τα θύματα.. ένα για τον καθένα τους

Η μητέρα του 22χρονου Γιώργου που έχασε την ζωή του στα Τέμπη ανέβηκε στο βήμα και διάβασε μία επιστολή που έγραψε για τον γιο της και ράγισε καρδιές.

Η Ελένη Γκανιδου, καθηγήτρια στο 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς ανέφερε μεταξύ άλλων: Θέλεις να πάρεις γρήγορα το πτυχίο σου. Είσαι πάντα χαμογελαστός, περνάς ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα με τη φίλη σου και ανεβαίνεις στο τραίνο για την επιστροφή.

sizes=(max-width:

Είμαστε στη Λάρισα, έχουμε μία ώρα καθυστέρηση μου είπες στις 23:00. Λίγο πριν τα Τέμπη δίψασες. Σηκώθηκες και πήγες στο μπαρ για να πάρεις ένα μπουκάλι νερό και ξαφνικά… Έγινε ατύχημα, δεν μπορώ να βρω τον Γιώργο, μου είπε στο τηλέφωνο η φίλη σου λίγο αργότερα. Από εκείνη τη στιγμή σε περιμένουμε, εσύ όμως δεν θα γυρίσεις ποτέ. Πόσο κοστίσει στη σύγχρονη Ελλάδα ένα μπουκάλι νερό. Ένα ευρώ ή μία ανθρώπινη ζωή; Αντίο λατρευτό μου παιδί, θα σε αγαπάμε πάντα. Ήταν μόνο ανθρώπινο λάθος;.

Ενώ στην συνέχεια η ίδια ανέφερε πως συγγενείς των θυμάτων ξεκίνησαν μία ηλεκτρονική ψηφοφορία για κατατεθεί αίτημα στη Βουλή, για τη δίωξη πολιτικών προσώπων που ευθύνονται στα το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά προστατεύονται από τη νομοθεσία.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που η μητέρα του 22χρονου διαβάζει το γράμμα για τον γιο της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: