“Δυστυχώς, ξέρω τον πόνο”: Σε κακή κατάσταση η ηθοποιός που απέβαλε μπροστά σε 2.000 θεατές πάνω στη σκηνή

April 8, 2023

“Δυστυχώς, ξέρω τον πόνο”: Σε κακή κατάσταση η ηθοποιός που απέβαλε μπροστά σε 2.000 θεατές πάνω στη σκηνή



Η Λόρα Μπενάντι είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο Μπρόντγουεϊ, έχοντας μάλιστα λάβει και πέντε υποψηφιότητες για το βραβείο Tony. Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε βιώσει μια τραγική εμπειρία καθώς είχε αποβάλει το μωρό που κυοφορούσε.



Σε κακή κατάσταση η ηθοποιός

Ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που βίωνε την εμπειρία της αποβολής. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε σε αυτήν της την εμπειρία ενώ ευχαριστεί τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το ένα το οποίο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής.

Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι», είπε η Λόρα Μπενάντι, μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Benanti (@laurabenanti)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: