«Λύθηκε» ο γρίφος με το πανάκι της Ίριδας: Ο γιατρός Ηλιάδης «τελειώνει» την Πισπιρίγκου με τις αποκαλύψεις του

April 8, 2023

«Λύθηκε» ο γρίφος με το πανάκι της Ίριδας: Ο γιατρός Ηλιάδης «τελειώνει» την Πισπιρίγκου με τις αποκαλύψεις του


Διαφ.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, έφερε στο «φως» η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.Όπως είχε γίνει γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με το πανάκι της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, στις 09 Μαΐου 2021, είχε ζητήσει από τον Μάνο Δασκαλάκη το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα.

«Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω», είχε γράψει στο μήνυμά της προς τον σύζυγό της, με τον ίδιο να εκπλήσσεται. «Τι αναλαμπή είναι αυτή;», της είχε απαντήσει, με την 34χρονη κατηγορούμενη να του λέει ότι είχε δει «ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω».

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι είχε μεσολαβήσει ώστε να ζητήσει η Ρούλα τη δεδομένη στιγμή πίσω το πανάκι.

Ωστόσο, οι απαντήσεις δόθηκαν από την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη στο δικαστήριο: «Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια». Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά “δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

Όσα είπε ο κ. Ηλιάδης επιβεβαίωσε στην κατάθεση της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα: «Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Το ακριβό δώρο και τα μηνύματα… αγάπης

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς σε βάρος του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη για εμπορία οργάνων.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί από την πλευρά Πισπιρίγκου προκαλούν προβληματισμούς, διότι όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2021 η μητέρα της Τζωρτζίνας έκανε ως δώρο ένα ακριβό ρολόι στον γιατρό της 9χρονη, το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να δεχτεί.

Ακόμη, τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαρτυρά πως είχε σε μία εκτίμηση τον εντατικολόγο και έρχονται σε αντίφαση με την τωρινή της στάση.

Στις 5 Ιουνίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Ανδρέας Ηλιάδης είχαν την εξής συζήτηση:

Πισπιρίγκου: Εντάξει γιατρέ μου, θέλετε να κάνω αίτηση για αντίγραφο ιατρικού φακέλου πλήρες με όλες τις εξετάσεις;

Ηλιάδης: Θα ήταν χρήσιμο, ναι, για όλους μας

Πισπιρίγκου: Οκ, θα το κάνω εγώ σήμερα. Καλή σας ξεκούραση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έρθει η κόρη μας στα χέρια σας πάλι. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο

Σε ένα από τα μηνύματά της στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, η μητέρα έγραφε:

«Καλησπέρα σας. Πολλά μπράβο σας για ακόμη μία φορά, αν και με βλάβες καταφέρατε να είναι πλάι στους γονείς του. Συγχαρητήρια, έχετε άγρια χέρια. Καλή σας ξεκούραση, φιλιά από την Τζωρτζίνα».

Στις 22 Οκτωβρίου τον είχε προσκαλέσει στα γενέθλια της Τζωρτζίνας:

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 5 στο κτήμα Άμπελος θα κάνουμε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθετε να σβήσετε μαζί τη τούρτα της, γιατί αυτά τα γενέθλια σας ανήκουν, σε εσάς και σε εκείνη».

Στις 30 Νοεμβρίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα στον γιατρό για την ονομαστική του εορτή:

«Χρόνια σας πολλά, με υγεία, να σας έχει ο Άγιος καλά και να σας δίνει δύναμη σε εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης της πόλης μας και εσείς είστε ο προστάτης των παιδιών μας. Πολύχρονος. Μάνος, Ρούλα, Τζωρτζίνα».


Πηγή