19 ετών κούκλα και ολόιδια η μαμά: Η κόρη του Σωκράτη Αλαφούζου δεν ξεχωρίζει πλέον από τη Βάσω Γουλιελμάκη

April 8, 2023

19 ετών κούκλα και ολόιδια η μαμά: Η κόρη του Σωκράτη Αλαφούζου δεν ξεχωρίζει πλέον από τη Βάσω Γουλιελμάκη


Διαφ.

Περήφανος μπαμπάς είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος, για αυτό και το απόγευμα της Παρασκευής δημοσίευσε στο Facebook selfie με την 19χρονη κόρη του, που απέκτησε με τη Βάσω Γουλιελμάκη.



Η Μαρίλια που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα, έκλεισε τα 19 και σε λίγο τελειώνει το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ο γνωστός ηθοποιός.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το κορίτσι μου έγινε 19! Σε λίγο τελειώνει το 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο. Τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή. Μα κράτησα το φως της για πάντα. Αγάπη δίχως όρια. Στον χρόνο που μόνο αιώνιος μοιάζει. Στιγμές που γίνονται αστέρια στον ουρανό. Εγώ κι εσύ. Μπαμπάς και κόρη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2008, έχοντας αποκτήσει μαζί μία κόρη. Η Βάσω Γουλιελμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» είπε σχετικά με το διαζύγιό τους: «Δεν ξέρω αν το διαχειριστήκαμε σωστά ή λάθος το κομμάτι του διαζυγίου σε σχέση με το παιδί. Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα “έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε”. Ήμουν γρήγορη στις αποφάσεις μου. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε.

Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Ναι, θα έπρεπε σε κάποια πράγματα να είχα επιμείνει περισσότερο, να είχα κάνει περισσότερη υπομονή. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: