Βίλες, μαγαζιά και πολλά λεφτά: Η τεράστια περιουσία της Έφης Θώδη, οι άντρες της ζωής της και οι ζήλιες

April 8, 2023

Βίλες, μαγαζιά και πολλά λεφτά: Η τεράστια περιουσία της Έφης Θώδη, οι άντρες της ζωής της και οι ζήλιες



Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Θώδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και στην κακοποίηση που βίωσε από πρώην συντρόφους της.



Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύετε ασταμάτητα. Καταφέρατε να δημιουργήσετε μία αξιόλογη περιουσία;

Βεβαίως. Έχω κάνει τα σπίτια μου, τις βίλες μου, τα μαγαζιά μου, τις γκαρσονιέρες μου, τα πάντα. Είμαι καλά.

Σας ζήλευαν οι σύντροφοί σας;

Είχα πολλές ζήλιες. Ένας που είχα κάποτε μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του. «Τι είναι αυτό που φοράς;», με ρώτησε και το έπιασε και το έκανε μαντήλι. Με ζήλευε πολύ και χώρισα. Δεν αντέχεται η ζήλια, γιατί φέρνει γκρίνιες και πολλά.

Υπήρξε σύντροφος που σήκωσε το χέρι του πάνω σας;

Ναι στο παρελθόν, σήκωσαν. Μου είχαν ρίξει χαστούκι. Όταν σήκωναν το χέρι τους όμως, μετά από λίγο έφευγα. Δεν διορθώνονται αυτές οι συμπεριφορές. Όποιοι σηκώνουν το χέρι τους και έχουν αυτό το ελάττωμα, δεν διορθώνονται. Δεν είναι ωραίο να σε χτυπάει ο άντρας. Καλύτερα να είσαι μόνη ή να βρεις κάποιον που δεν το κάνει.

Είχατε ποτέ κάποιον θαυμαστή που μπορεί να σας τρόμαξε με την επιμονή του;

Είχα ένα κρούσμα κάποτε. Μου την είχε στήσει κάτω από το σπίτι. Όταν έφτασα εκεί, κατάλαβα ότι κάποιος βρίσκεται στην πολυκατοικία και έβαλα όπισθεν με το αυτοκίνητο και πήγα στην αστυνομία. Ήρθαν μαζί μου για να τον πιάσουν, αλλά είχε φύγει. Μετά έβγαινε και φώναζε «Έφη, σ’ αγαπάω». Εγώ είχα άλλου είδους σχέση με τον κόσμο. Ποτέ δεν προκάλεσα με το ντύσιμό μου. Μου αρέσει να ντύνομαι ωραία, αλλά ποτέ δεν ντύθηκα με μίνι. Ήθελα ο κόσμος να με αγαπάει για τη φωνή και την ψυχή μου, όχι για το σώμα μου. Όταν φορούσα κάνα κοντό φουστανάκι, το τραβούσα γιατί ένιωθα ντροπή.

Πώς βλέπετε τις σημερινές τραγουδίστριες που βγαίνουν με τα κορμάκια στην πίστα;

Δεν μου αρέσει καθόλου. Παίρνουν κακά πρότυπα και μιμούνται τις ξένες τραγουδίστριες και ξεβρακώνονται όλες, είπε η Έφη Θώδη στο Λοιπόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: