Σε έξαλλη κατάσταση η Ελπίδα Νίνου: Κάλεσε άμεσα την αστυνομία η σύζυγος Φιλιππίδη, αυτό την εξόργισε

April 8, 2023

Σε έξαλλη κατάσταση η Ελπίδα Νίνου: Κάλεσε άμεσα την αστυνομία η σύζυγος Φιλιππίδη, αυτό την εξόργισε


Διαφ.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου έξω από το σπίτι που μένει πλέον με τον σύζυγό της, μετά την ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης του και την πώληση του σπιτιού τους στο Ψυχικό.



Η κ. Νίνου, επιστρέφοντας στο σπίτι της πριν από λίγες μέρες βρήκε να την περιμένει ένας δημοσιογράφος με τηλεοπτικό συνεργείο συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής. Ο δημοσιογράφος ήθελε να διαπιστώσει αν όντως η διεύθυνση που έχει δηλώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο αστυνομικό τμήμα είναι αυτή που διαμένει, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η σύζυγός του, βλέποντας το τηλεοπτικό συνεργείο εξοργίστηκε και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες, δεν μπορώ να μπω μέσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή «Το Πρωινό», όντως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, το περιστατικό καταγράφηκε και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και στον δημοσιογράφο.

Μάλιστα, φαίνεται πως από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου ενοχλήθηκαν και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, καθώς ο δημοσιογράφος φέρεται να χτυπούσε τα κουδούνια και να ρωτούσε αν μένει εκεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως είπε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες εναντίον της τηλεοπτικής εκπομπής, του δημοσιογράφου, αλλά και οποιουδήποτε επιχειρήσει να επαναλάβει κάτι τέτοιο.

«Ο ιδιωτικός βίος ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι στην ομηρία κάθε τηλεοπτικής εκπομπής», είπε η κ. Πακιρτζίδου.

Παράλληλα η δικηγόρος του ηθοποιού σημείωσε πως ο πελάτης της έχει και διεύθυνση και οικογενειακή εστία, η οποία δεν είναι αναγκαίο να είναι γνωστή σε κανέναν άλλον πέρα από την Αστυνομία, στην οποία δίνει το «παρών» στις αρχές κάθε μήνα.

Αποκάλυψε, τέλος, ότι πολύ σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει για τη δίκη και τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

«Πολύ σύντομα ο κ. Φιλιππίδης θα σπάσει τη σιωπή του. Τόσον καιρό στις τηλεοπτικές εκπομπές μιλούν διάφοροι για εκείνον και όχι ο ίδιος. Αυτό θα αλλάξει, ήρθε η ώρα να μιλήσει κι εγώ αυτό τον συμβουλεύω», είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: