Αμερικανίδα κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα πιο φουντωτά μαλλιά afro

April 7, 2023
Μια Αμερικανίδα κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της Γκίνες για τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά afro. Με μαλλιά afro ύψους σχεδόν 25 εκατ., πλάτος σχεδόν 26 εκατ.  και διάμετρο σχεδόν 1,64 μ. η Aevin Dugas κατέρριψε για μία ακόμα φορά το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

H Aevin Dugas μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα πιο φουντωτά μαλλιά afro. Η 47χρονη Aevin Dugas από την Λουιζιάνα έχει πλέον και επίσημα τα πιο φουντωτά μαλλιά afro στον κόσμο.


Διαφ.

Με μαλλιά afro ύψους σχεδόν 25 εκατ. πλάτος και διάμετρο σχεδόν 1,64 μ. η Aevin Dugas κατέρριψε για μία ακόμα φορά το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ρεκόρ Γκίνες είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η πρώτη φορά ήταν το 2010, με διάμετρο στα μαλλιά της 1,32 μ.

View this post on Instagram

A post shared by Aevin Dugas (@aevindugas)

Το χτένισμά της χρειάστηκε 24 χρόνια για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και είναι το φυσικό της, όπως λέει η ίδια. Έγινε γιατί κουράστηκα να χρησιμοποιώ επικίνδυνα χημικά για να ισιώνω μόνιμα τα μαλλιά μου. Πολλά από αυτά τα χημικά έχουν πλέον συνδεθεί με κάποιες μορφές καρκίνου και και είμαι χαρούμενη που τα άφησα πίσω μου εδώ και τόσα χρόνια είπε η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Aevin Dugas (@aevindugas)

Άρχισα να κάνω θεραπείες με ζεστό λάδι ή να λαδώνω τα μαλλιά μου με βούτυρα πριν το λούσιμο για να κάνω styling, και αυτό το έκανα τουλάχιστον κάθε επτά ημέρες πρόσθεσε. Επειδή φτιάχνω μόνη μου τα μαλλιά μου, ο κομμωτής μου δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μου τα κόβει, είπε η Aevin.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: