Από τη μαγεία στην ψευδαίσθηση: Η νέα τάση στο TikTok που δημιουργεί ερωτήματα (vid)

April 7, 2023
Μια νέα τάση στο TikTok δημιουργεί ερωτήματα, μετατρέποντας τη μαγεία σε ψευδαίσθηση (vid). Μία από τις τελευταίες τάσεις στο TikTok είναι το κόλπο με τον καθρέφτη. 

Το TikTok είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Έχει γίνει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν τη δημιουργικότητά τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Μία από τις τελευταίες τάσεις στο TikTok είναι το κόλπο με τον καθρέφτη.


Διαφ.

Η τάση Mirror Trick περιλαμβάνει τους χρήστες που βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους μπροστά από έναν καθρέφτη και στη συνέχεια κάνουν μια γρήγορη κίνηση ή ενέργεια, όπως το να πετάξουν κάτι, να γυρίσουν ή να εξαφανιστούν και στη συνέχεια να εμφανιστούν στην αντανάκλαση του καθρέφτη. Το αποτέλεσμα είναι μια απρόσκοπτη μετάβαση που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το άτομο εξαφανίζεται ή ότι εκτελεί ένα μαγικό κόλπο.

@pollymieze Wie? #viral #mirror #magic #zauberei ♬ Originalton – Polly ♡

Η τάση έχει γίνει δημοφιλής μεταξύ των χρηστών του TikTok λόγω της απλότητας και της δημιουργικότητας που επιτρέπει. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν το κόλπο με οτιδήποτε έχουν στη διάθεσή τους, καθιστώντας το μια ευέλικτη και διασκεδαστική πρόκληση για όλους. Η τάση έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και έχει προκαλέσει ακόμη και μερικά viral βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mitch (@mitchckofficial)

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η τάση Mirror Trick έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο TikTok είναι η ικανότητά της να αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των χρηστών. Η τάση επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το περιβάλλον τους για να δημιουργήσουν μοναδικά και διασκεδαστικά βίντεο που μπορούν να γίνουν viral στην πλατφόρμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: