Χρηστίδου για Καινούργιου – Μουτσινά: «Παραπήραν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Είμαστε εμμονικοί με τοξικό μονταζ»

April 8, 2023

Χρηστίδου για Καινούργιου – Μουτσινά: «Παραπήραν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Είμαστε εμμονικοί με τοξικό μονταζ»


Διαφ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το όνομά της να ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε τόσο μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όσο και από εκείνη του Νίκου Μουτσινά.



Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν το θέμα που παρουσίασε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφερόταν στην «κόντρα» που έχει ξεκινήσει ανάμεσά τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει το παράπονό της και τον Νίκο Μουτσινά να κάνει λόγο για… «τοξικό μοντάζ».

Θέλοντας να απαντήσει στα σχόλιά τους, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα το πρωί: «Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί κι επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ. Δηλαδή, νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ, αλλά όχι. Κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη, αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς».

«Παιδιά, αισθάνομαι ότι έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά και βάζω και εμάς μέσα. Είμαστε καλά; Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά, μια πλάκα κάνουμε. Μόλις πιάσαμε αυτό το θέμα, το διευκρινίσαμε στον αέρα, ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάνουμε πλάκα και ότι είναι μια χαρά η κατάσταση μεταξύ τους. Μάλλον όχι τελικά. Είπα να το κάνουμε και λίγο θέμα, γιατί έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα, οπότε πρέπει να το διευκρινίσουμε ότι όλο αυτό είναι για χαβαλέ», συνέχισε να λέει.

Όπως ανέφερε αργότερα, όλο αυτό προέκυψε από τη συνέντευξη της Χρύσλας Γεωργακοπούλου. «Να πούμε ότι αυτό το θέμα άνοιξε, με αφορμή τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χρύσλα. Δεν σκεφτήκαμε ότι επειδή είναι η ίδια εταιρία παραγωγής, δεν ήταν σωστό να κάνουμε συνέντευξη στη Χρύσλα. Κι εσείς την άλλη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης 7 η ώρα το πρωί;», είπε με νόημα η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα, αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Παιδί μου, μου έχεις θυμώσει; Μια πλάκα κάναμε. Δεν πειράζει, παιδιά, ορίστε η Κατερίνα που δεν μιλάει πουθενά, θα μιλήσει στον Νίκο. Δουλίτσα να υπάρχει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: