Να αγιάσει το στόμα του: Ο Στάθης Σχίζας είπε από αυτό που σκέφτονται όλοι για τον Στέλιο Χανταμπάκη

April 8, 2023

Να αγιάσει το στόμα του: Ο Στάθης Σχίζας είπε από αυτό που σκέφτονται όλοι για τον Στέλιο Χανταμπάκη


Διαφ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας το μεσημέρι του Σαββάτου.



Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star, ενώ αναφέρθηκε στη φιλία του με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και το unfollow της.

«Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Δαλάκα. Σας το ορκίζομαι ότι δεν τη ρώτησα γιατί με έκανε unfollow. Έχουμε συναντηθεί, το αγόρι της είναι πολύ φίλος μου. Δεν τη ρώτησα για το unfollow, αλήθεια λέω. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «κόντρα» με τον Στέλιο Χανταμπάκη. «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Κατά τη δική μου άποψη, χωρίς να θέλω να τον κατακρίνω, γιατί έχω βγει από το παιχνίδι, είναι ένας στρατηγικός και διαβασμένος παίκτης. Πλέον, έχει μάθει από τα λάθη του και δεν είναι κακό αυτό. Είναι πιο χειριστικός off camera. Σκέφτεται ακόμα και τον τρόπο που θα σου σερβίρει το ρύζι, μην είναι παρεξηγήσιμο κι έχεις κάτι να του πεις», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και τα όσα του είπε, ενώ βρισκόταν στο Survivor All Star και οδήγησαν στην οικειοθελή του αποχώρηση.

«Υπάρχει μία σύγχυση στο κεφάλι της Ελευθερίας, νομίζω πως δεν ξέρει πραγματικά τι θέλει. Δεν μου είπε κάτι τραγικό, απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν ήρθε μέσα και ανακάτεψε την προσωπική μου ζωή, ξενέρωσα», σημείωσε κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: