«Το παιδί μας δεν ήρθε ποτέ»: Κατάθεση ψυχής από Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τα 34 χρόνια γάμου & η συγχώρεση στον πατέρα του

April 8, 2023

«Το παιδί μας δεν ήρθε ποτέ»: Κατάθεση ψυχής από Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τα 34 χρόνια γάμου & η συγχώρεση στον πατέρα του


Διαφ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το κίνημα metoo.Ο γνωστός ηθοποιός που για δέκατη χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ανέφερε για την προσωπική του ζωή: «Θα μπορούσα να πω ότι είναι ο σεβασμός και ο κόπος που καταβάλλει ένας άνθρωπος στη σχέση. Ο έρωτας στα 34 χρόνια με την Έφη, υπήρχε, έφυγε και έγινε αγάπη» είπε για τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Έφη Μουρίκη και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια που έχω γίνει οπαδός του έρωτα, συμβουλεύω τους πάντες να μείνουν ερωτευμένοι. Δεν θα άλλαζε κάτι στη σχέση μας ο ερχομός ενός παιδιού, έγιναν όλα ομαλά, δεν καρποφόρησε, τέλειωσε, έφυγε και δεν μας απασχολεί πια».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνέχισε λέγοντας: «Ένα αγόρι όταν μεγαλώνει, το μόνο που δεν θέλει είναι να καταλήξει σαν τον πατέρα του, συνήθως γινόμαστε όμως. Αν συνεχίσω να κουβαλώ αυτό το φορτίο μέσα μου κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Τότε με ενόχλησε, τώρα δεν με ενοχλεί, έχω απεμπλακεί από όλο αυτό. Νομίζω τον έχω συγχωρήσει».

Όσο για το κίνημα Metoo, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το Metoo τελείωσε μόνο με το θέατρο και τους καλλιτέχνες. Σχολιάζουμε συνεχώς τα κακώς τεκταινόμενα στη δουλειά μας, και δεν μιλάμε για τα θετικά του. Ο χώρος του θεάτρου ήταν καλός, αυτά που έχουμε δει είναι μεμονωμένα περιστατικά. Δεν νιώθω ότι αδικούμαι από τις αποκαλύψεις του metoo, τις βλέπω σαν πολίτης και τις κατακρίνω».

Ο ίδιος κατέληξε για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται: «δεν έχει περάσει η εποχή της αθωότητας στο θέατρο, αυτό που συμβαίνει είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο».


Πηγή