«Να κυνηγήσω την Κωνσταντίνα;»: Στο χειρουργείο η γυναίκα που παρέσυρε η Σπυροπούλου, δεν μπορεί να κουνηθεί

April 8, 2023

«Να κυνηγήσω την Κωνσταντίνα;»: Στο χειρουργείο η γυναίκα που παρέσυρε η Σπυροπούλου, δεν μπορεί να κουνηθεί


Διαφ.

Ώρες αγωνίας για την 64χρονη που χτύπησε με το αυτοκίνητό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.



Ο σύζυγος της γυναίκας που τραυμάτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το ΙΧ της στο τροχαίο της οδού Βασιλέως Παύλου με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Βούλας, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για την κατάσταση της 64χρονης συζύγου του.

«Τι να κάνω; Να κυνηγήσω την Κωνσταντίνα;»

Όπως ανέφερε, η σύζυγός του νοσηλεύεται με κατάγματα στο ισχίο και στην ωμοπλάτη, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει, να αυτοεξυπηρετηθεί και να σηκώσει το ένα χέρι. Η 64χρονη που χτυπήθηκε ενώ διέσχιζε διάβαση πεζών έχει ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και δε θυμάται τίποτα. Η άτυχη γυναίκα περιμένει τα αποτελέσματα της αξονικής και αναμένεται να χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος όταν ερωτήθηκε αν η σύζυγός του πετάχτηκε ξαφνικά απάντησε ότι αυτό είναι λάθος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου και όχι στην άκρη του πεζοδρομίου. «Ήταν κοντά στη διάβαση πεζών. Τι να πω; Με τέτοιες ταχύτητες μπροστά από νοσοκομείο; Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά…» ενώ τόνισε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι ήταν μία απροσεξία της και πρόσθεσε «Τι να κάνω; Να κυνηγήσω την Κωνσταντίνα;» και πως τα αποτελέσματα θα δοθούν από την τροχαία.






Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στην εκπομπή παρενέβη για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη η πελάτισσά του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής ο δικηγόρος της, Ανδρέας Μήτσαινας.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή, απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη», είπε αρχικά.






«Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως, απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς.

Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη. Αυτό που σας λέω επίσημα είναι ότι η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως με τη συμπεριφορά της παθούσης συνέβη ό,τι συνέβη. Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, είναι ένα γεγονός που δεν ανέμενε να συμβεί αυτές τις μέρες, ειδικά μετά την επιστροφή της από τον γιατρό», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: