Πάρης Σκαρτσολιάς: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ως «Μανωλάκης» στο «Καφέ της Χαράς» – Η γνωριμία με τον Ρώμα

April 9, 2023

Πάρης Σκαρτσολιάς: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ως «Μανωλάκης» στο «Καφέ της Χαράς» – Η γνωριμία με τον Ρώμα


Διαφ.

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Πάρης Σκαρτσολιάς, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς».



Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς», όπου υποδυόταν τον «Μανωλάκη», το παιδί του Χάρη Ρώμα στη σειρά. Ένας ρόλος, ο οποίος ήταν ορόσημο για την καριέρα του, ενώ αργότερα τον είδαμε και στη σειρά «Ταμάμ».

Πάρης Σκαρτσολιάς: Πόσα έπαιρνε από το «Καφέ της Χαράς»

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γειά σου» και συγκεκριμένα στη Νάνσυ Παραδεισανού και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», στη γνωριμία του με τον Χάρη Ρώμα, αλλά και στον μισθό που έπαιρνε στη σειρά. Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αλλά και στο Survivor.

«Ήμουν 12 στην πρώτη μου συμμετοχή στο “Καφέ της Χαράς”. Γνώρισα τον Χάρη Ρώμα τυχαία σε ένα θέατρο, καθόταν δίπλα μου και μου είπε να πάω να κάνω οντισιόν. Ήμασταν κάποια παιδάκια και με πήρανε. Τότε πρέπει να έπαιρνα γύρω στα 800 ευρώ», εξομολογήθηκε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.






Όσον αφορά την επιστροφή της σειράς:

«Ήταν υπέροχα. Με πέτυχε και σε μία φάση που τελείωνα την σχολή κι όταν τελειώνεις σκέφτεσαι τι θα κάνω μετά. Είχα κλείσει βέβαια σε θέατρο, αλλά με είχε πιάσει μια ανασφάλεια και με πήρε ο Χάρης να μου πει για το “Καφέ της Χαράς” δύο μήνες πριν δώσω εξετάσεις. Ήρθε ως από μηχανής Θεός και για μία ακόμα φορά αφετηρία. Νομίζω ότι πρέπει να χόρευα στον δρόμο, ήμουν πολύ χαρούμενος», συνέχιζε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: