Στα λευκά, σαν ελληνίδα Θεά: Η Δούκισσα Νομικού στη βάπτιση των παιδιών της ήταν η πιο όμορφη μαμά που έχεις δει ποτέ

April 9, 2023

Στα λευκά, σαν ελληνίδα Θεά: Η Δούκισσα Νομικού στη βάπτιση των παιδιών της ήταν η πιο όμορφη μαμά που έχεις δει ποτέ



Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.



Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, έκαναν διπλή βάφτιση των παιδιών τους στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι, σε κλειστό κύκλο, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Με αφορμή ένα Q&A στο Instagram, η παρουσιάστρια για πρώτη φορά έδειξε μια φωτογραφία αμέσως μετά τη βάφτιση, αποκαλύπτοντάς μας και το outfit που επέλεξε.

Όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη στα λευκά, με την Δούκισσα Νομικού να επιλέγει ένα ασύμμετρο κρουαζέ φόρεμα με δέσιμο στη μέση και κρόσσια, το οποίο συνδύασε με εσπαντρίγιες.

Η πανδημία και οι καραντίνες είχαν αναγκάσει την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να αναβάλουν τη βάπτιση των δυο παιδιών τους. Όταν όμως τα πράγματα χαλάρωσαν, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την βάφτιση των παιδιών τους.

Η οικογένεια επέλεξε να κάνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram από την Δούκισσα Νομικού μετά από ένα Q&A, όταν κάποιος από τους follower της την ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους.

Το φόρεμα της Δούκισσας είναι κομμάτι Zara του 2019

Η Δούκισσα μας αποκάλυψε για πρώτη φορά και το σύνολο που είχε φορέσει στη βάφτιση των παιδιών της και ήταν φυσικά σε total white.

Ένα look που προτιμάει συχνά η Δούκισσα με το λευκό να ανήκει στα αγαπημένα της χρώματα. Την είδαμε, λοιπόν, με ανάλαφρο φόρεμα σε shirt dress style, δηλαδή σε ένα ύφασμα ελαφρύ σαν πουκάμισο.

Ήταν, όμως, η ιδιαίτερη γραμμή του που το έκανε να ξεχωρίζει, με μία ασύμμετρη φούστα με κρόσσια στο τελείωμα και μια ενσωματωμένη ζώνη να δένει σταυρωτά από πάνω και να τονίζει όμορφα τη μέση.

Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ρομαντικές εσπαντρίγιες σε ασορτί εκρού απόχρωση, που δένουν στον αστράγαλο. Όλη η εμφάνιση ήταν ιδανική για βάφτιση στο νησί, γιατί σίγουρα σε μια τέτοια περίσταση δεν θα θέλαμε να δούμε κάτι εξεζητημένο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: