«Κλείνει» το στόμα της Αγγελικής Ηλιάδη: Η Καίτη Γκρέυ διαψεύδει ότι είπε η εγγονή της με μία κίνηση και 5 λέξεις

April 9, 2023

«Κλείνει» το στόμα της Αγγελικής Ηλιάδη: Η Καίτη Γκρέυ διαψεύδει ότι είπε η εγγονή της με μία κίνηση και 5 λέξεις


Διαφ.

Η Καίτη Γκρέυ, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.



Πριν λίγες ημέρες, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια και πως έχει καιρό να τη δει.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Πριν λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε μια φωτογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας, διαψεύδοντας τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη με 5 λέξεις. 

«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιταρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε. Λέει η Καιταρα του πατέρα Κυριλου: δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολακη μου. Ειναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο gossiptv, η Αγγελική Ηλιάδη είχε σχολιάσει πάλι την κατάσταση της γιαγιάς της, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση».

Οι τελευταίες δηλώσεις ωστόσο του φίλου της ερμηνεύτριας υποστηρίζουν πως η Καίτη Γκρέυ έχει πλήρη διαύγεια, σε αντίθεση με τις δηλώσεις της Ηλιάδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: