«Έφυγες μόνος σου, μ’ άφησες, δεν είμαι τόσο δυνατή»: Το μήνυμα της συζύγου του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ

April 8, 2023
Με ένα συγκινητικό μήνυμα, η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μιλά για τον πόνο της, λίγες ώρες πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από την ημέρα που άγνωστοι τον δολοφόνησαν μπροστά στο σπίτι του.

Έφυγες μόνος σου, μ’ άφησες, δεν είμαι τόσο δυνατή: Το μήνυμα της συζύγου του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ


Διαφ.

Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι

Η συγκινητική ανάρτηση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη δολοφονία του δημοσιογράφου

 Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μιλά για την απώλεια της, λίγες ώρες πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από την ημέρα, που άγνωστοι μέχρι σήμερα τον πυροβόλησαν θανάσιμα έξω από το σπίτι του.

Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι λέει στη μακροσκελή της ανάρτηση η Στάθα Αλεξανδροπούλου- Καραϊβάζ και απαντά η ίδια Μου λείπει η ζωή μου, θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ.

Στη συνέχεια μιλάει στον Γιώργο Καραϊβάζ σαν να ήταν εδώ. Έχω να σ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, πού βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πώς ξυπνάω, και πάω στο γραφείο, πώς κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου.

Πώς ζω χωρίς τα γλυκόλογα σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο ότι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου. Μήπως βλέπω εφιάλτη αλλά μάλλον ο εφιάλτης είναι η καθημερινότητα μου, η παρέα μου, που ήρθε τόσο βίαια στη ζωή μου όσο απότομα χάθηκε ο ήλιος από τη ματιά μου, τόσο βίαια σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και εγώ εδώ να περιμένω να ανατείλει πάλι να ξημερώσει αλλά μάταια.

Μάταια σε ψάχνω, δεν μπορώ να σε βρω πουθενά και συνεχίζω μόνη μου να προσπαθώ να βρω τα αχνάρια που άφησες. Σ αγαπώ και μου λείπεις και να σου πω κάτι δεν φέρθηκες καλά γιατί μου έλεγες αγάπη μου θα είμαστε μαζί για πάντα.

Θυμάσαι όταν δεν ξυπνούσα από τη νάρκωση στο χειρουργείο που μου κρατούσες το χέρι και μου έλεγες θα τα καταφέρουμε, τόσα έχουμε περάσει θα περάσει και αυτό και είχες δίκιο πέρασε. Αυτό όμως Γιώργο μου δεν περνάει γιατί δεν περνάει γιατί δεν μπορείς να έρθεις πάλι σπίτι μας μου λείπεις σε θέλω δίπλα μου κοντά μου.

Έφυγες νωρίς, έφυγες μόνος σου, μ άφησες, δεν είμαι, τόσο δυνατή και το ξέρεις, όμως τα καταφέρνω αλήθεια σου λέω προσπαθώ και τα καταφέρνω. Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις το νανάκι σου . Να πετάς ψηλά στους ουρανούς αγάπη μου και εάν βρεθείς με τον μπαμπά μου πες του ποσό τον αγαπούσα ❤️


Πηγή