Εκπαιδεύτρια κολύμβησης προειδοποιεί τους γονείς: «Μην αγοράζετε μπλε μαγιό στα παιδιά» (vid)

April 8, 2023
Η Nikki Scarnati, μια εκπαιδεύτρια βρεφικής κολύμβησης, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο αποκαλύπτει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που φορούν μπλε μαγιό. Τους κινδύνους που κρύβει το μπλε χρώμα των μαγιό στα παιδιά αποκάλυψε ένας εκπαιδεύτρια.

Η Nikki Scarnati, μια πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικής κολύμβησης ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, με το οποίο αποκάλυψε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που φορούν μπλε μαγιό.


Διαφ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σε περίπτωση ατυχήματος, αν το χρώμα του μαγιό είναι το ίδιο με το νερό μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες. Μάλιστα, στο βίντεο που έχει γίνει viral με περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές, αποδεικνύεται αυτό που ισχυρίζεται η εκπαιδεύτρια.

Σε αυτό φαίνεται ένα κοριτσάκι που φοράει ολόσωμο μπλε μαγιό να βουτάει μέσα στην πισίνα και στη συνέχεια να είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος το σώμα της.

Γι’ αυτό δεν βάζετε στα παιδιά σας μπλε μαγιό. Κοίτα πόσο δύσκολο είναι να τη δεις κάτω από το νερό, εξήγησε η Scarnati. Και αυτό είναι σε ήρεμα νερά. Μην αγοράζετε λοιπόν μπλε μαγιό στα παιδιά σας, πρόσθεσε στη συνέχεια με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

@springhill.isr Just dont do it! Why think about which bathing suits for the splash pad? Just buy bright ones!! ☀️☀️ #selfrescue #selfrescueswimming #selfrescueswim #watersafety #drowningpreventionawareness #springhillisd ♬ original sound – Spring Hill ISR Nikki Scarnati

Πηγή

Διαβάστε επίσης: