Τα πήρε… όλα κι έφυγε: Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του The Chase, διέλυσε το Γεράκι και τρέλανε την Μπεκατώρου

April 9, 2023

Τα πήρε… όλα κι έφυγε: Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του The Chase, διέλυσε το Γεράκι και τρέλανε την Μπεκατώρου


Διαφ.

Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών στην Ελλάδα έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το The Chase, στο οποίο διέλυσε το «Γεράκι» και άφησε… άναυδη την Μαρία Μπεκατώρου.



Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά, που διαρκεί ο τελικός να απαντήσει σε 15 σωστές ερωτήσεις, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες για το «γεράκι» να απαντήσει σε περισσότερες μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ο παίκτης, λίγο αργότερα, ανέβασε τον αριθμό αυτό σε 18 απαντώντας και στις ερωτήσεις τις οποίες έκανε λάθος το «γεράκι».

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ήταν φυσικό η ομάδα του να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που είχε κουβαλήσει από τον προηγούμενο γύρο ερωτήσεων και που ήταν 8.400 ευρώ.

Η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε άφωνη ουρλιάζοντας, ενώ και ο «κυνηγός» – παντογνώστης του παιχνιδιού τον παραδέχτηκε, αφού πριν συγχαρεί την ομάδα του είπε «ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ».

«Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ» υπογράμμισε στο τέλος το “Γεράκι“, με την Μαρία Μπεκατώρου να προσθέτει “υποκλινόμαστε”.

Διαβάστε επίσης: