Με μαύρο φαρδύ κοστούμι και γυαλιά ηλίου: Τράβηξε τα βλέμματα η Μόνικα Μπελούτσι, στην Αθήνα με ανδρόγυνο look

April 9, 2023

Με μαύρο φαρδύ κοστούμι και γυαλιά ηλίου: Τράβηξε τα βλέμματα η Μόνικα Μπελούτσι, στην Αθήνα με ανδρόγυνο look


Διαφ.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε η Μόνικα Μπελούτσι, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».



Η ίδια έκανε την έξοδό της από το αεροδρόμιο την προπερασμένη Τρίτη με ένα μαύρο φαρδύ κοστούμι και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Μόνικα Μπελούτσι

Εξαιρετικά γοητευτική όπως πάντα, η Ιταλίδα σταρ πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα, χωρίς να αποκαλυφθεί ο λόγος της επίσκεψής της, ενώ ταξίδεψε μόνη, χωρίς τον σύντροφό της, τον βραβευμένο σκηνοθέτη με την ιδιαίτερη αισθητική, Τιμ Μπάρτον.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2021, με τεράστια επιτυχία, σε μια παράσταση αφιερωμένη στη ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Μια λογική υπόθεση είναι πως μπορεί να έχει κληθεί να συμμετάσχει σε μία από τη μεγάλη σειρά εκδηλώσεων που σχεδιάζονται για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της “Divina”.






Η Μόνικα Μπελούτσι έχει εκφράσει τη μεγάλη αγάπη που τρέφει στη Μαρία Κάλλας αλλά και στην Ελλάδα, την οποία επιλέγει συχνά για διακοπές – μάλιστα πέρυσι πέρασε αρκετές ημέρες χαλαρώνοντας στην Πάρο, ένα νησί που προτιμά ιδιαίτερα τα τελευταια χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: