Αγαπημένες κουμπάρες: Διέρρευσαν 24 χρόνια μετά, Θεοδωρίδου και Μενεγάκη αγκαλιασμένες σε σπάνια έξοδό τους

April 9, 2023

Αγαπημένες κουμπάρες: Διέρρευσαν 24 χρόνια μετά, Θεοδωρίδου και Μενεγάκη αγκαλιασμένες σε σπάνια έξοδό τους


Διαφ.

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό βγήκε στη δημοσιότητα από νυχτερινές εξόδους της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου, δύο δεκαετίες πριν.



Η φιλία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη μετρά πάνω από δύο δεκαετίες και έχει ως αφετηρία τη βραδιά στο Φιξ το 1998, όπου είχαν βγει για να διασκεδάσουν οι μέλλουσες φίλες. Τότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η χημεία τους ήταν άμεσα εμφανής, όπως έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν.

Η δυνατή φιλία τους επισφραγίστηκε, μάλιστα, με μία διπλή κουμπαριά, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος, πάντρεψαν την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο ενώ αργότερα βάφτισαν και τον γιο τους, Άγγελο.






Ο γάμος τους μπορεί να μην άντεξε στον χρόνο, όμως η φιλία της παρουσιάστριας με την κουμπάρα της -αν και πέρασε αρκετές δοκιμασίες- παραμένει αναλλοίωτη μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικές φωτογραφίες της φιλίας των δύο γυναικών, αποτελούν εκείνες από τις νυχτερινές εξόδους τους τις χρονιές 2005 και 2006, όπου φαίνονται πιο ευτυχισμένες και δεμένες από ποτέ.

Θεοδωρίδου

Τα διάπλατα χαμόγελα και η ζεστή αγκαλιά μεταξύ της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Ελένης Μενεγάκη, αποτελούν την απόδειξη μίας πραγματικά αξιοθαύμαστης φιλίας.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Μενεγάκη ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά της.

Θεοδωρίδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: