«Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα»: “Λύγισε” στον αέρα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του

April 9, 2023

«Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα»: “Λύγισε” στον αέρα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του


Διαφ.

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά την εμφάνισή του με τη Λίτσα Γιαγκούση στη σκηνή του J2US.



Η προσπάθειά τους, δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν ιδιαίτερα θερμά.

Μόλις δε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο backstage room του J2US, ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση, μην μπορώντας να κρύψει τη βαθιά του συγκίνηση.

«Ήθελα πολύ να πω Καρρά, το είπα και ευχαριστήθηκα τις πρόβες. Είχα πολύ άγχος για πρώτη φορά σήμερα από εξωτερικούς παράγοντες. Σήμερα δε με αγαπάει κανένας. Φίλοι, γνωστοί, κανένας. Η Λίτσα όμως με αγαπάει. Έχω φάει πολλά αγκάθια αυτές τις μέρες και είχα άγχος», σημείωσε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό που φοράω στον λαιμό είναι από την Κάλλια μου, της υποσχέθηκα ότι θα το βάλω γιατί πήγε στο μπαζάρ του σχολείου την τελευταία μέρα, το αγόρασε και της είπα ότι θα το βάλω για να το δει», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, με μάτια βουρκωμένα, στέλνοντας ένα γλυκό φιλί στην κορούλα του.

«Δε θέλω να σε βλέπω έτσι, όμως. Ρε συ! Μη μου δακρύσεις τώρα και με τρελάνεις! Αλήθεια σου λέω. Το θέμα είναι να είμαστε εδώ για να περνάμε όμορφα. Αχ μωρέ, τι μπαμπάκας που είσαι εσύ καλός», τόνισε η Κατερίνα Στικούδη στο J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αλλάζει θέση με την παρτενέρ του, μην μπορώντας να συνεχίσει τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο στο 01:59







Πηγή

Διαβάστε επίσης: