Το έλυσαν στον αέρα: Η χρόνια «κόντρα» της Ελεονώρας Μελέτη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η άγνωστη παρεξήγηση

April 9, 2023

Το έλυσαν στον αέρα: Η χρόνια «κόντρα» της Ελεονώρας Μελέτη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η άγνωστη παρεξήγηση



Τη χρόνια διαμάχη της με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Σπίτι με το MEGA».



Στο «Σπίτι με το MEGA» υποδέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίες και είχαν ετοιμάσει ένα εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα για το τηλεοπτικό κοινό. Στην παρέα της εκπομπής βρέθηκαν επίσης η Λένα Αρώνη, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού, μάλιστα, θέλησε να προδώσει με χιούμορ την «παρεξήγηση» που υπάρχει αρκετά χρόνια ανάμεσα στην ίδια και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είμαι ανάμεσα σε αυτή την υπέροχη παρέα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση και τα όμορφά σου λόγια, Ρούλα. Δε θα σταθώ όμως σε αυτό, γιατί, όπως και εσύ είπες, η βραδιά είναι για αυτές τις δύο υπέροχες κυρίες, εκ των οποίων η μία μάλιστα είναι και συνονόματη. Έχουμε όμως μια συνεχή διαμάχη! Πώς γράφεται το Ελεονώρα».

«Πως γράφεται; Όπως το γράφω εγώ! Με Ω και Ο», αναφώνησε από τη σκηνή η Ελεωνόρα Ζουαγανέλη, απευθυνόμενη με χαμόγελο στον καναπέ, συμπληρώνοντας πως «εγώ το γράφω με Ω και Ο, ενώ η Ελεονώρα με Ο και Ω».

«Ε, άμα είναι αυτή η διαφορά σας δεν είναι τίποτα! Παιδιά, άμα διαφωνείτε για αυτό είναι μια χαρά. Για άλλα να μην διαφωνείτε», σχολίασε αμέσως η Ρούλα Κορομηλά, με την άλλη της καλεσμένη, Λένα Αρώνη, να προσθέτει πως «και εμείς όταν βάζουμε τα σούπερ στις εκπομπές λιώνουμε στην αντιδικία! Όχι, αυτό είναι το σωστό. Όχι, αυτό δεν είναι».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: