«Με κάποιους είχα μοιραστεί πράγματα»: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει γιατί δεν “ακολουθεί” πλέον τον Βασάλο

April 10, 2023
Με μερικούς είχα μοιραστεί αντικείμενα: Ο Ηλίας Γκότσης εξηγεί γιατί δεν ακολουθεί πλέον τον Βασάλο.

Με κάποιους είχα μοιραστεί πράγματα: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει γιατί δεν ακολουθεί πλέον τον Βασάλο


Διαφ.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ηλίας Γκότσης για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.



Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και δήλωσε πως δεν νιώθει αδικημένος από την αποβολή του, παρά το γεγονός ότι δεν έγραψε εκείνος το χαρτί με τις παραγγελίες τροφίμων.

Αδικημένος όχι, δεν νιώθω. Προφανώς ήταν μια δουλειά, που απλά στενοχωρήθηκα που απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο, με την έννοια ότι είμαι εκτός παιχνιδιού. Έμαθα από αυτήν την εμπειρία, είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Αναφορικά με τις φήμες σχετικά με την… κλοπή φαγητού από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί, επισήμανε: Αυτό ήταν πολύ άσχημο, γιατί ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Δεν είναι ότι ήμουν στο παιχνίδι, βρήκα κάτι κάτω και το έφαγα. Αυτό είναι ότι μπήκα σε ένα σπίτι, που σε βάζει ένας άνθρωπος μέσα σε αυτό με την καλή του την καρδιά και πήρα κάτι. Αυτό είναι άσχημο να ακούγεται, ακόμα και για αστείο.

Για το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Αφροδίτη Σκαφιδά να τρώει, υποστήριξε: Δεν είναι θέμα προσωπικής δικαίωσης. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, όποιες κι αν είναι αυτές. Φαντάζομαι ότι θα έχει τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Για τα χρήματα, δήλωσε: Από ό,τι έχω συζητήσει, τα λεφτά θα τα πάρουμε κανονικά, παρόλο που σταμάτησε έτσι το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικό νομίζω, γιατί είναι πολύ σημαντικό το ποσό.






Ηλίας Γκότσης: Το unfollow στον Βασάλο και το περιβόητο χαρτάκι

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη δήλωση για εκείνον σχετικά με κάρμα, μετά την αποβολή του, σημείωσε. Είναι μια απογοήτευση, γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει κοντά, είχα μοιραστεί πράγματα. Για αυτό τον έκανα undfollow.

Γιατί με τη στάση τους με έκαναν κι οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Το unfollow δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι κακός αλλά ότι δεν ταιριάζεις μαζί του. Θεωρώ ότι είναι υποκριτικό να τον ακολουθώ.

Τέλος, για το χαρτάκι που βρέθηκε στο Survivor All Star κι είχε παραγγελίες τροφίμων, ισχυρίστηκε: Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αρκεί να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Εγώ ξέρω ότι κοιμάμαι ήσυχος με αυτά που έχω κάνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: