«Έφυγες μόνος σου, δεν είμαι τόσο δυνατή»: Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

April 10, 2023

«Έφυγες μόνος σου, δεν είμαι τόσο δυνατή»: Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ


Διαφ.

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, δύο χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό του.«Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι» λέει στη μακροσκελή της ανάρτηση η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ και απαντά η ίδια «Μου λείπει η ζωή μου, θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ».

Στη συνέχεια, μιλάει στον Γιώργο Καραϊβάζ σαν να ήταν εδώ. «Έχω να σ’ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου, συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, πού βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πώς ξυπνάω και πάω στο γραφείο, πώς κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου.


Πώς ζω χωρίς τα γλυκόλογά σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα, ένα κακόγουστο αστείο, ότι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου. Μήπως βλέπω εφιάλτη, αλλά μάλλον ο εφιάλτης είναι η καθημερινότητά μου, η παρέα μου, που ήρθε τόσο βίαια στη ζωή μου όσο απότομα χάθηκε ο ήλιος από τη ματιά μου, τόσο βίαια σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και εγώ εδώ να περιμένω να ανατείλει πάλι, να ξημερώσει, αλλά μάταια.

«Δεν φέρθηκες καλά…», λέει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ

Μάταια σε ψάχνω, δεν μπορώ να σε βρω πουθενά και συνεχίζω μόνη μου να προσπαθώ να βρω τα αχνάρια που άφησες. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις και να σου πω κάτι, δεν φέρθηκες καλά, γιατί μου έλεγες αγάπη μου θα είμαστε μαζί για πάντα.

Θυμάσαι όταν δεν ξυπνούσα από τη νάρκωση στο χειρουργείο που μου κρατούσες το χέρι και μου έλεγες θα τα καταφέρουμε, τόσα έχουμε περάσει, θα περάσει και αυτό και είχες δίκιο, πέρασε. Αυτό όμως Γιώργο μου δεν περνάει, γιατί δεν περνάει, γιατί δεν μπορείς να έρθεις πάλι σπίτι μας, μου λείπεις, σε θέλω δίπλα μου, κοντά μου.

Έφυγες νωρίς, έφυγες μόνος σου, μ’ άφησες, δεν είμαι τόσο δυνατή και το ξέρεις, όμως τα καταφέρνω, αλήθεια σου λέω, προσπαθώ και τα καταφέρνω. Σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις, το νανάκι σου. Να πετάς ψηλά στους ουρανούς αγάπη μου και εάν βρεθείς με τον μπαμπά μου πες του ποσό τον αγαπούσα».


Πηγή