«Έχασα και τους δύο γονείς μου, αλλά μου δίνουν δύναμη»: Κατάθεση ψυχής από την Ευθαλία Παπακώστα

April 10, 2023

«Έχασα και τους δύο γονείς μου, αλλά μου δίνουν δύναμη»: Κατάθεση ψυχής από την Ευθαλία Παπακώστα


Διαφ.

Κατάθεση ψυχής για την πρόωρη απώλεια των γονιών της έκανε η Ευθαλία Παπακώστα σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.



Η ίδια είναι μία από τις νέες και αγαπημένες ηθοποιούς ενώ έχει σπουδάσει και ασχοληθεί με την σκηνοθεσία. Στο κοινό έγινε γνωστή από την σειρά «Σασμός» υποδυόμενη την «Κλαίρη», έναν δύσκολο και απαιτητικό ρόλο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Στο τώρα, συμμετέχει στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega με έναν ρόλο έκπληξη.

Η Ευθαλία Παπακώστα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega όπου μίλησε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για τις μεγάλες απώλειες και δυσκολίες που βίωσε.

«Η Όλγα είναι μια πολύ δυναμική φιγούρα και έχει μια μητέρα η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στη ζωή της. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θα τον κυνηγήσει πολύ. Θα μάθει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ αλλά δεν θα καταλάβει το βάθος της κατάστασης», δήλωσε η ηθοποιός για το Μαύρο Ρόδο.






Ενώ στη συνέχεια, η Ευθαλία Παπακώστα πρόσθεσε: «Το πιο απελευθερωτικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε αυτό που θέλουμε μέχρι να μην το θέλουμε. Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν μικρή και αργότερα “έφυγε” και ο πατέρας μου. Έκανα πολλή ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο. Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα».

Κλείνοντας, είπε: «Σπούδασα θέατρο στη Νέα Υόρκη. Ήταν απελευθερωτικό. Επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να ζήσω όλη μου τη ζωή εκτός Ελλάδας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: