«Σταμάτησε η καρδούλα του να χτυπάει»: Συντετριμμένοι Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση, έχασαν το μωρό τους

April 10, 2023

«Σταμάτησε η καρδούλα του να χτυπάει»: Συντετριμμένοι Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση, έχασαν το μωρό τους


Διαφ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στα social media το βράδυ της Κυριακής μετά από μια αποχή πολλών ημερών, για την οποία αποκάλυψαν ότι περνούν μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή τους, επειδή έχασαν το παιδί που περίμεναν.



Το γνωστό ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Όπως οι ίδιο αποκάλυψαν με ένα βίντεο στο Instagram σε μια επίσκεψη στο γυναικολόγο για εξέταση εκείνος τους είπε πως η καρδιά του εμβρύου σταμάτησε να χτυπάει.

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως θέλαμε και είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη Όμως… δεν ξέρω τι να πω. Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και μας είπε δυστυχώς ότι σταμάτησε η καρδούλα του μωρού που περιμέναμε με πάρα πολύ μεγάλη λαχτάρα και αγωνία. Δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα αυτή την πρώτη φορά που ο Θεός μάς έστειλε ένα σποράκι που το περιμέναμε πως και πως.

Ενώ πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας την δέκατη εβδομάδα, εκεί που θα σχηματιζόταν το μωρό, ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, μας είπε η γυναικολόγος ότι δυστυχώς σταμάτησε η εγκυμοσύνη και η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εδώ και περίπου τρεις μέρες, η Ιλάειρα πιο πολύ και εγώ είμαι στο πλευρό της όπως πρέπει να είναι κάθε άνδρας, να αφαιρέσουμε το έμβρυο που σταμάτησε πια να είναι ζωντανό. Μας είπαν ότι συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, κάτι να μην πηγαίνει καλά στην σύλληψη και να σταματάει η εγκυμοσύνη.

Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε για να στείλουμε ένα μήνυμα γιατί καταλάβαμε, λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους, ότι είναι πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που περιμένουν πως και πως το πρώτο τους παιδί και δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έχοντας αγκαλιά την Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: