Δύσκολες ώρες για την Ηρώ, σάπισαν τον γιο της στο ξύλο την ώρα του J2US – Η σπαρακτική ανάρτησή της

April 10, 2023

Δύσκολες ώρες για την Ηρώ, σάπισαν τον γιο της στο ξύλο την ώρα του J2US – Η σπαρακτική ανάρτησή της


Διαφ.

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, αποκάλυψε πως ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ δύο συμμαθητές του νοσηλεύονται.



Την ώρα που η Ηρώ βρισκόταν στο stage του J2US και έδινε τον καλύτερό της εαυτό με τον Ιάσονα Παπαματθαίου για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές, ο μονάκριβος γιος της βίωνε τραγικές στιγμές μετά από επίθεση που όπως αποκαλύπτει η τραγουδίστρια δέχτηκε.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

«Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Εξω από το σχολειο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ηταν «φταγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Εφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδια από τους συμμαθητες του όμως, κατεληξαν στο νοσοκομείο.

Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο αλλος, με διασειση και ραμματα στο στομα. Μιλάμε για πολύ καλα παιδια, φοιτητές που βρεθηκαν μετα από καιρο να θυμηθουν τα σχολικα τους χρονια και κατεληξαν στο νοσοκομείο. Εχω ταραχτει αφανταστα. Και το μοιραζομαι μαζι σας γιατι ο κοσμος αλλαζει επικινδυνα. Οι ουσιες και το αλκοολ εχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζουνε σε έναν αγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε. Προσέχετε τα παιδιά σας.

Προσεχετε παρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζι τους, μαθετε για αυτά. Προλαβετε. Απευθυνθειτε σε ειδικους για οποιαδηποτε παραβατικη συμπεριφορα ή βιαιη κινηση που θα δειτε. Πρεπει να επισημανω ότι μεσα στο αυτοκινητο των νταηδων ηταν δυο κοριτσια

που περιγελουσανε τα παιδια μας ως δειλους και φοβιτσαρηδες και τραβουσαν βιντεο ολο το σκηνικο… Τα συμπερασματα δικα σας

Θα παρακαλεσω να μην υπαρξουν σχολια. Δεν τα χρειαζομαι σε αυτή τη φαση. Μονο σκεψη. Ευχαριστω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: