Παγκόσμια υπόκλιση για τον Μπραντ Πιτ: Άφηνε τον 105χρονο γείτονά του να ζει δωρεάν στη βίλα του αξίας 40 εκατομμυρίων

April 10, 2023

Παγκόσμια υπόκλιση για τον Μπραντ Πιτ: Άφηνε τον 105χρονο γείτονά του να ζει δωρεάν στη βίλα του αξίας 40 εκατομμυρίων


Διαφ.

Ο Μπραντ Πιτ παραχώρησε δωρεάν τη έπαυλή του στο Λος ‘Αντζελες, στην οποία έζησε εκεί για χρόνια μαζί με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους, σ’ έναν ηλικιωμένο άνδρα, για μερικά χρόνια.



Ο ηθοποιός αγόρασε την έπαυλη το 1994, έναντι $1,7 εκατ., από την Αμερικανίδα ηθοποιό, Κασάντρα Πίτερσον και πρόσφατα την πούλησε για περίπου $40 εκατ.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PEOPLE, η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Eλβίρα στο «Mistress of the Dark»,έκανε την αποκάλυψη για τον ηλικιωμένο άνδρα που έμενε στην έπαυλη του ηθοποιού.

«Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που γειτνίαζαν με το κτήμα. Κάθε φορά που έβγαιναν για πώληση αγόραζε από ένα», υπογράμμισε η Πίτερσον.

Ένα από αυτά άνηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, περίπου ενενήντα ετών και μετά την πώληση, ο Πιτ συμφώνησε να παραμείνει στο σπίτι.

«Ήταν πολύ ευγενικό! H γυναίκα του είχε πεθάνει και ο Τζον έμενε εκεί. Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει στο σπίτι, χωρίς να πληρώσει τίποτα μέχρι το θάνατό του», επεσήμανε η ηθοποιός και συμπλήρωσε «ο Τζον έζησε μέχρι την ηλικία των 105 ετών».

Η Πίτερσον στην συνέντευξή της περιέγραψε τον Μπραντ Πιτ «εντυπωσιακά γοητευτικό» και «πάντα ευγενικό και γλυκό».

Μπραντ Πιτ έπαυλη

Η έπαυλη στο Λος Άντζελες που πούλησε ο Μπραντ Πιτ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: