Δυστυχώς επιβαιώθηκαν οι φήμες: Όλα τούμπα στη “Μουρμούρα”, αποχωρήσεις “βόμβα” στη σειρά, αυτοί μένουν εκτός

April 10, 2023

Δυστυχώς επιβαιώθηκαν οι φήμες: Όλα τούμπα στη “Μουρμούρα”, αποχωρήσεις “βόμβα” στη σειρά, αυτοί μένουν εκτός


Διαφ.

Η σειρά «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα» πήρε πράσινο φως για μία ακόμη χρονιά, ωστόσο, το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου αποχωρούν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.Γιατί αποχωρεί το αγαπημένο ζευγάρι από τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα»

Όπως υπογράμμισε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στον αέρα του “Happy Day”, σήμερα, Μ. Δευτέρα, το πρωί, «μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με την Μαρία στην Μουρμούρα, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Είναι τρομερά δύσκολο, γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις να δεις τι θα κάνεις παρακάτω. Η Μουρμούρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον είναι υπέροχο και ξαφνικά πρέπει όλα αυτό να ολοκληρωθεί. Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος. Η δουλειά μας είναι τέτοια που έχει πάντα αυτό το ρίσκο. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει μετά, αλλά είναι στην φύση της δουλειάς μας».

Από την πλευρά της, η Μαρία Χάνου, επεσήμανε για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα» «ένιωσα και εγώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κύκλο. Ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση. Δεν αφήσαμε κάτι στην μέση και υπάρχει μεγάλη συγκίνηση».


Πηγή