«Δεν είμαι σούπερ σταρ αλλά μια απλή εργαζόμενη γυναίκα»: Ταπεινή η Βανδή μιλά για τη ζωή της & τον Μπισμπίκη

April 10, 2023

«Δεν είμαι σούπερ σταρ αλλά μια απλή εργαζόμενη γυναίκα»: Ταπεινή η Βανδή μιλά για τη ζωή της & τον Μπισμπίκη


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της αλλά και την μεγάλη αγάπη που τρέφει στην μαγειρική.



«Μέσα από το The Voice ήρθα πιο κοντά με τον κόσμο. Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Είχα τεράστια αγωνία το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω.

Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοια για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Λατρεύω τη μαγειρική, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω να το έκανα, αλλά είναι φροντίδα. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν με μυρωδιές μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στη ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί. Γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά μάλλον και σου συμβαίνει», σημείωσε για το πώς προέκυψε η σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθενός, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου. Είναι η χαρά μου», υπογράμμισε.

Kαι συνέχισε: «Είμαστε εγκλωβισμένοι, γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών αν θέλει να κάνει παιδί, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να γίνει μάνα εάν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία τι είναι αυτό που εσένα σε κάνει χαρούμενο δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερος στο περιβάλλον σου, γίνεσαι καλύτερη μαμά. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μας να είναι καλά και από τη στιγμή που είναι καλά, είμαστε κι εμείς πάρα πολύ ευτυχισμένοι».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στη ζωή της, η τραγουδίστρια επισήμανε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή έρχεται εκεί κοντά στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από τον κύκλο της ασφάλειας. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ενστικτωδώς ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω».

«Για να φτιάξεις μία ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά. Για φαντάσου μια μέρα να πεθάνεις και να μην έχεις τολμήσει πράγματα που ήθελες να κάνεις και κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις να σε κρατούσαν πίσω. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”. Μπορεί και κάποιοι να μην με συμπαθούν, τι να κάνω;», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: