Γυναίκα παντρεύτηκε φάντασμα και τώρα θέλει εξορκισμό καθώς ο «σύζυγος» της έχει κάνει τη ζωή της κόλαση (vid)

April 9, 2023
Μια γυναίκα που παντρεύτηκε πέρυσι ένα φάντασμα ζήτησε συμβουλές γάμου μέσω ενός μέντιουμ και τώρα σκέφτεται να κάνει εξορκισμό, επειδή ο σύζυγος-φάντασμα της κάνει τη ζωή της κόλαση.

Η Brocarde, η οποία παντρεύτηκε τον σύζυγό της, το φάντασμα Edwardo τις Απόκριες του 2022, λέει ότι θέλει να φύγει επιτέλους από αυτή τη κόλαση..



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brocarde (@brocarde)

Η τραγουδίστρια σημειώνει ότι παντρεύτηκε τον άντρα-φάντασμα μόλις πέντε μήνες μετά τη γνωριμία της – αλλά τώρα την καταδιώκει παντού. Η 38χρονη υποστηρίζει ότι δεν θέλει πλέον να είναι παντρεμένη με τον πνευματικό σύζυγό της, και ισχυρίζεται ότι είναι το φάντασμα ενός βικτοριανού στρατιώτη – αλλά εκείνος δεν είναι πρόθυμος να την αφήσει να φύγει.

Ισχυρίζεται ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν εξορκιστή για να την απαλλάξει οριστικά. «Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν θέλω να παραδεχτώ την ήττα, αλλά νιώθω ότι το να είσαι παντρεμένη με ένα φάντασμα δεν λειτουργεί», δήλωσε.

Η Brocarde έχει μοιραστεί ότι κάνει «βαθιές σκοτεινές σκέψεις» τους τελευταίους μήνες και πιστεύει ότι ο Edwardo την βασανίζει, επειδή είναι δυσαρεστημένος που θέλει να φύγει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: