Άλλα δόντια, υαλουρονικό στα μάγουλα, τράβηγμα στα μάτια, μπότοξ: Έτσι… μεταμορφώθηκε η Καλομοίρα σε… Μέριλιν

April 10, 2023

Άλλα δόντια, υαλουρονικό στα μάγουλα, τράβηγμα στα μάτια, μπότοξ: Έτσι… μεταμορφώθηκε η Καλομοίρα σε… Μέριλιν


Διαφ.

Η Καλομοίρα, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 2» το 2004 και μάλιστα, αναδείχτηκε νικήτρια, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, ζει μία ζωή μέσα στη χλιδή, ενώ η μετάλλαξη στην εμφάνισή της είναι εμφανής.



Από τότε μέχρι σήμερα, έκανε ένα πέρασμά για 30 επεισόδια ως Τζένιφερ στη σειρά «Η Λάμψη» του Φώσκολου, συμμετείχε στη Eurovision το 2008, όπου με το τραγούδι «Secret combination» κατέκτησε την τρίτη θέση, έκανε promotions σε αρκετές επώνυμες εταιρίες, συνεργάστηκε με γνωστούς EΈλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Βανδή, Γονίδης και Κοκκίνου και έκανε το δικό της κανάλι στο YouTube, το περίφημο «Kalomira» με lifestyle περιεχόμενο.

Η μετάλλαξη της Καλομοίρας

Η μετάλλαξή της δεν έγκειται μόνο στο lifestyle της, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση, μια και αυτή συμπεριλαμβάνει από εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας και υαλουρονικό στα μήλα μέχρι μεγάλη δόση μπότοξ στο πρόσωπο, ανόρθωση στα βλέφαρα και αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της αλά Μέριλιν Μονρόε.

Η γεννημένη στο δυτικό Χέσμπεντ της Νέας Υόρκης Καλομοίρα από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια της ποπ. Αφού πήρε μέρος σε αρκετούς τοπικούς μουσικούς διαγωνισμούς, έχοντας φτάσει να ανοίγει μέχρι και τις συναυλίες της Τζέσικα Σίμπσον, αποφάσισε να πάει στην οντισιόν του «Fame Story», στη Νέα Υόρκη. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς όταν έμαθε ότι μπήκε στο ριάλιτι, πέταξε για την Αθήνα, όπου τελικά, εκτός από την πρωτιά, κέρδισε 200.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με τη Heaven Music.

Η πορεία που ακολούθησε η Καλομοίρα

Η χάρη της έφτασε μέχρι το NBC, τις εκπομπές «Today show», «Access Hollywood» και «Good morning America». Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο της Cd άλμπουμ με 15 τραγούδια, με τίτλο «Καλομοίρα», το οποίο έγινε χρυσό, με το «Νομίζεις» και το «Εγώ είμαι η Καλομοίρα» να ξεχωρίζουν.

Ακολούθησαν εμφανίσεις στο Rex με τους Δέσποινα Βανδή, Θάνο Πετρέλη και Γιώργο Χρήστου του «Fame Story», όμως μια από τις κορυφαίες στιγμές της είναι όταν στο Ηρώδειο βγήκε από μια τούρτα για να ευχηθεί στον Νιόνιο του ελληνικού τραγουδιού, τον Διονύση Σαββόπουλο, το «Happy Birthday Mr. President» της Μέρλιν Μονρόε. Ακολούθησαν και άλλα CD άλμπουμ, με τον μακαρίτη Θέμο Αναστασιάδη να παίζει στο βιντεοκλίπ του «Κι όλο περιμένω» και την ίδια να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση ως συμπαρουσιάστρια στον «Πρωινό καφέ», αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κυριακάτικο σόου «Πιο πολύ την Κυριακή», στο Mega.

Μέχρι και στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision, με το «Secret combination» κατέκτησε την τρίτη θέση. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν περιοδείες σε Ελλάδα και Αμερική, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές ακόμη και του εξωτερικού.

Το καλοκαίρι του 2013, η Καλομοίρα φωτογραφίστηκε για πρώτη φορά με τον άντρα της και τα δίδυμα αγόρια τους για λογαριασμό του περιοδικού «People», με τη ίδια να μιλά για τη δυσκολία της εγκυμοσύνης της και τη χαρά της μητρότητας.

Λίγο αργότερα ήρθε η κόρη τους να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία. Η βάφτιση της Αναστασίας έγινε στην Αθήνα, με νονούς τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Μαριέττα Χρoυσαλά. Με την τελευταία, λοιπόν, η φιλία επισφραγίστηκε και με κουμπαριά κι έτσι η Καλομοίρα μπήκε για τα καλά στα κοσμικά σαλόνια και στους εγχώριους high class κύκλους.

Την πόρτα των σαλονιών την είχαν ανοίξει το ζεύγος Πατίτσα – Χρουσαλά. Η Καλομοίρα, με την ιδιότητα της αυτοκόλλητης φίλης, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που αποχαιρέτησε τη Μαριέττα πριν από το ταξίδι του μέλιτος και πηγαίνοντας στη σουίτα που είχαν κλείσει στον «Αστέρα» για τις πρώτες νύχτες του γάμου τους.

Έκτοτε η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες, βρίσκονται σε κοσμικά πάρτι. Ακόμη και όταν η κουμπάρα και πρώην εστεμμένη γιόρτασε στη Μύκονο τα 12 χρόνια γάμου, οι Καλομοίρα και Μπούσαλης ήταν εκεί. Και κάπως έτσι έφτασε και το φαραωνικό γλέντι στο Κάιρο, που ήταν για την Καλομοίρα το αποκορύφωμα της μετάλλαξής της.

Καλομοίρα μετάλλαξη

Καλομοίρα μετάλλαξη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: