Δεν είδε την κάμερα κι έκανε αυτό που περιμέναμε: Η 1η αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά την είδηση για ειδύλλιο με τον Συρίγο

April 10, 2023

Δεν είδε την κάμερα κι έκανε αυτό που περιμέναμε: Η 1η αντίδραση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά την είδηση για ειδύλλιο με τον Συρίγο


Διαφ.

Διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του, όσο η τραγουδίστρια εξακολουθεί να απαντά με τη σιωπή της.



Πριν από λίγες μέρες, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να βρίσκεται σε ένα νέο ειδύλλιο με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο, ο οποίος κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή δηλώνοντας πως όλα κυλούν μια χαρά, αυτή την περίοδο στη ζωή της.

«Είμαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά», ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στον Νίκο Μαυρίδη, την ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος επίσης απέφυγε διακριτικά να απαντήσει για την προσωπική του ζωή.

«Παιδιά λίγο βιάζομαι, πρέπει να πάω να πάρω την κόρη μου. Καλή Ανάσταση σε όλους, ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνετε, με περιμένει η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: