Δεν λένε ούτε “καλημέρα”: Διάσημοι Έλληνες που τα “έσπασαν” και από αχώριστοι κατέληξαν δύο ξένοι

April 10, 2023

Δεν λένε ούτε “καλημέρα”: Διάσημοι Έλληνες που τα “έσπασαν” και από αχώριστοι κατέληξαν δύο ξένοι


Διαφ.

Για πολλούς διάσημους Έλληνες, η σχέση τους, φιλική ή ερωτική, κατέληξε να γίνεται ένα απλό “unfollow” στα σόσιαλ, αφήνοντάς μας απορημένους.




Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Γουίλιαμς: Εκτός από την Σίσσυ Χρηστίδου, έχει σταματήσει να αλληλοακολουθιέται και με την πρώην σύντροφό του, Ιλένια Γούιλιαμς.

unfollow

Κώστας Τσουρός – Φωτεινή Πετρόγιαννη: Παρά το γεγονός ότι κάποτε ήταν στην ίδια εκπομπή ( της Ναταλίας Γερμανού) ο ένας έχει αφαιρέσει τον άλλον από τα social.

unfollow

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Αγγελόπουλος: Το 2019, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σταμάτησαν να ακολουθιούνται. Έτσι απλά.

unfollow

Κέισι Μίζιου– Χαρά Παππά: Η Κέισι, φιναλίστ στον τελικό του GNTM, έκανε unfollow την… παλιά φιλενάδα της στο παιχνίδι, Χαρά Παππά.

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου: Για άγνωστο λόγο η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου ή το αντίστροφο. Η αιτία παραμένει άγνωστη.

unfollow

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοΐλης: Ήταν κολλητοί στο Instagram και παντού. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε έναν μεγάλο καυγά με τον Σπύρο Σαμοΐλη κι από τότε είπαν αντίο και στο Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Χρανιώτης: Μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη!

unfollow

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Μοιράστηκαν έναν μεγάλο τηλεοπτικό έρωτα στο «Τατουάζ». To 2019 έφερε το τέλος του Τατουάζ και το unfollow στο Instagram ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

unfollow

Σάββας Πούμπουρας – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε block την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Snik – Έλενα Κρεμλίδου: Όταν ήταν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik έκανε unfollow την μέχρι τότε φίλη του, Έλενα Κρεμλίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: