Ευτράπελα, ασυνεννοησία, θέλει προσοχή: «Μαύρη» πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου, δύσκολες ώρες για αυτά τα ζώδια

April 11, 2023

Ευτράπελα, ασυνεννοησία, θέλει προσοχή: «Μαύρη» πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου, δύσκολες ώρες για αυτά τα ζώδια


Διαφ.

Η ημερήσια πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια, για σήμερα 10 Απρίλιου, εφιστά την προσοχή μας καθώς προμηνύει πολλά απρόοπτα.



Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής μπορεί ακόμη να είναι ορθός όμως από την Παρασκευή 07/04 ήδη έχει μπει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του. Έτσι, μπορεί να συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα στις δοσοληψίες, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Όλα αυτά, μας δίνουν μια πρόγευση της ανάδρομης πορείας του που θα αρχίσει μετά το Πάσχα.

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Δευτέρας στο ζώδιο του Τοξότη. Ωστόσο, οι όψεις της, μολονότι δεν είναι κύριες αλλά δευτερεύουσες, δημιουργούν τάση ασυνεννοησίας, βιασύνης, απροόπτων.

Ζώδια Σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι δεν περνάτε τις πιο άνετες ημέρες γενικότερα, κάπου βαθιά μέσα σας σιγοκαίει η ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα φτιάξουν. Ενδεχομένως να είστε σε ένα μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή σε μια κατάσταση αν πρέπει να επιμείνετε σε κάτι πχ μια σχέση ή μια δουλειά ή να πάρετε το ρίσκο να φύγετε και να ψάξετε νέους ορίζοντες. Από την άλλη, σας πιάνουν και οι τάσεις φυγής σας και μπορεί να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια αλλαγή στα σχέδια σας της τελευταίας στιγμής είναι πιθανή ειδικά τις απογευματινές ώρες. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ψάχνοντας κανείς βρίσκει …και σήμερα είστε σε μια τέτοια διάθεση αγαπητοί Ταύροι να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε και πιο σκοτεινά μονοπάτια που συνήθως αποφεύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως κάτι που θα ακούσετε να σας εκνευρίσει και να χάσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να λάβετε μια πρόσκληση για μια έξοδο που να έχετε δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να ακολουθήσετε. Κι ενώ κάποιες φορές είναι προτιμότερο να ακούμε τους ενδοιασμούς μας, σήμερα προτιμήστε να πάτε κόντρα σε αυτό γιατί θα περάσετε καλά αν αποφασίσετε να μοιραστείτε το χρόνο σας με κάποια άτομα από το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί υπάρχει μια τάση για παρεξηγήσεις και μπερδέματα οπότε αποφύγετε μια επαγγελματική συνάντηση ή να βασιστείτε σε μια πληροφορία και να αναλάβετε δράση. Ακόμη προσέξτε στην οδήγηση μην είστε αφηρημένοι. Η Μεγάλη Δευτέρα είναι μέρα που φαίνεται ότι θα ξοδέψετε πολλή από την ενέργεια σας για να ασχοληθείτε είτε με τα του «οίκου» σας είτε με τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Γενικά αποφύγετε οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις σήμερα και αναβάλλετε τις για αύριο που έχουμε μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα. Εξοικονομήστε χρόνο στο ημερήσιο πρόγραμμα σας, ώστε να κάνετε μια δραστηριότητα που ευχαριστεί εσάς τους ίδιους. Σήμερα μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ζώδια Σήμερα:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δεν σκέφτεστε να φύγετε για το Πάσχα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας. Αν βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια, μήπως κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στα χρώματα ή τα υφάσματα για να ανανεώσετε το χώρο που μένετε; Από την άλλη ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ή να προκύψει ένα θέμα στην επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως ένα παλιότερο θέμα που δεν έχει επιλυθεί όπως πρέπει, να σας ταλαιπωρεί ακόμη και να σας δημιουργεί άγχος. Από την άλλη πρέπει να προσέξετε κι εσείς πως συζητάτε με τους άλλους, γιατί εύκολα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή να ανέβουν οι τόνοι. Από το απόγευμα και μετά είναι πιο άνετα τα πράγματα. Προσπαθήστε να κανονίσετε κάτι με φίλους για να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα ίσως πρέπει να δείτε λίγο λεπτομερώς το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σας για να κανονίσετε το πρόγραμμα σας. Το πρωί αποφύγετε καλύτερα να συζητήσετε οικονομικά θέματα με συνεργάτες γιατί δεν θα οδηγηθείτε εύκολα σε λύσεις. Είναι πιθανόν ακόμη να μη νιώθετε να έχετε τη συνήθη αυτοπεποίθηση σας.

Προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια
ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί οι χιαστί όψεις της Σελήνης με τον Άρη και με τον Ερμή ίσως σας δυσκολέψουν σε θέματα επαγγελματικά η οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε αν θέλετε να πείσετε κάποιους από το επαγγελματικό περιβάλλον για την ορθότητα των δικών σας απόψεων ή σχεδίων δράσης. Το πιθανότερα είναι ότι θα πέσετε σε «τοίχο». Αφήστε μια τέτοια συζήτηση να την κάνετε τις επόμενες μέρες που θα είναι πιο ευνοϊκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αλήθεια πως με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας κουράζεστε περισσότερο αλλά μην το αφήνετε να σας καταβάλλει ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση και βάλτε σε νέες βάσεις τη φροντίδα του εαυτού σας. Κοιμηθείτε λίγο περισσότερο. Δείτε το πρόγραμμα σας και πως μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο χαλαρό ώστε να έχετε χρόνο για σας τους ίδιους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες, σε συζητήσεις περί επαγγελματικών ή ακόμη και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Βλέπετε οι χιαστί όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη δεν βοηθούν ιδιαίτερα τέτοιες δραστηριότητες. Πολύ πιο άνετο το βράδυ ειδικά αν κανονίσετε είτε μια έξοδο με φίλους είτε απλώς χαρείτε με την παρέα σας κάποιες ώρες βλέποντας μια σειρά, μαγειρεύοντας και κάνοντας συζητήσεις μέχρι αργά.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε αρκετά τις πρωινές ώρες που οι χιαστί όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία με ανωτέρους, συνεργάτες, συνέταιρους. Ίσως πρέπει να κανονίσετε μια σοβαρή συζήτηση να την κάνετε αύριο η μεθαύριο και όχι σήμερα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: