Η τύχη τριών ζωδίων αλλάζει ξαφνικά, καθώς από τις 11 Απριλίου και μετά, θα τραβούν τα χρήματα σαν μαγνήτης, με καλά νέα να τους ακολουθούν.

April 11, 2023
Η τύχη τους αλλάζει απότομα: Τρία ζώδια θα έχουν καλά νέα και θα ελκύουν τα χρήματα σαν μαγνήτης από την 11η Απριλίου και μετά.

Αλλάζει ξαφνικά η τύχη τους: Καλά νέα για 3 ζώδια, θα τραβάνε τα χρήματα σαν μαγνήτης από 11 Απριλίου και μετά


Διαφ.

Η Σελήνη στον Τοξότη από 9 μέχρι και 11 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια.



Η Σελήνη όπως είναι γνωστό αρκετές φορές έχει θετική επίδραση στα ζώδια ειδικά όταν βρίσκεται στον Τοξότη. Σε 3 όμως ζώδια θα χαμογελάσει ξαφνικά η τύχη και θα τους παρουσιαστούν ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο που καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτούν.

Τοξότης

sizes=(max-width:

Ευχάριστη περίοδος αυτή για εσάς, καθότι η Σελήνη θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά και δημιουργικά πράγματα. Θεωρείται ένα διάστημα όπου θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και βέβαια καλό είναι να δοκιμάσετε την τύχη σας καθότι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

Δίδυμοι

sizes=(max-width:

Η Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη θα φέρει πάρα πολλές σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις. Αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να έχετε μια επανασύνδεση ενώ όσοι είσαστε μόνοι σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Θα μπορούσατε το επόμενο χρονικό διάστημα να προσπαθήσετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να περάσετε πιο καλά με τον σύντροφό σας παρά τα δύσκολα πράγματα που υπήρξαν μεταξύ σας το τελευταίο καιρό. Ευνοούνται συνεργασίες αλλά και γενικά επαφές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου.

Λέων

sizes=(max-width:

Αυτή η περίοδος για εσάς μυρίζει έρωτα και θα μπορέσετε πραγματικά να κάνετε μια καινούργια γνωριμία το επόμενο χρονικό διάστημα που θα σας συναρπάσει. Αν ενδιαφέρεστε για μια επανασύνδεση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι που είχε τελειώσει άδικα. Η δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε την επέκταση σας μέσα από τα ταλέντα σας με σωστό τρόπο, οπότε και θα έχετε σημαντική επαγγελματική αναγνώριση. Ευνοούνται περισσότερο οι Λέοντες του πρώτου και τρίτου δεκαήμερου.

Αφροδίτη στους Διδύμους από 11 Απριλίου 2023

sizes=(max-width:

Η ακολουθία των ερωτικών παθών. Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, έρχεται η Αφροδίτη για να απαλύνει τις επικοινωνιακές εντάσεις και τις λεκτικές προστριβές που δημιουργούσε ο οξύθυμος εραστής της εκεί, από το προηγούμενο φθινόπωρο.

Η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου, σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα. Σε όλο το διάστημα παραμονής της εκεί θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή, ο οποίος θα διελαύνει στο διπλανό ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας έτσι μια έντονη δυναμική αμοιβαίας ευεργεσίας: οι επιθυμίες μας θα αποκτήσουν την πολυπόθητη ευγλωττία του Ερμή, προκειμένου να επιδοθούν σε μεγαλύτερες εκδηλώσεις φλερτ, πόθου και λαγνείας.

Αυτά θα συμβούν κυρίως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο – ως τις 20 περίπου Απριλίου, γιατί από τις 21/4 ο Ερμής θα αρχίσει την αναδρομή του, οπότε από τότε ως και τις 7 Μαΐου η περίοδος θα χρωματιστεί με συναισθηματικούς απολογισμούς και δεν αποκλείονται και επιστροφές παλιών εραστών, ιδιαίτερα για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω στις 15° μοίρες Διδύμων ή Ταύρου, εκεί γύρω στις 22-27 Απριλίου.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται πάντα να εξαργυρώσει τη γοητεία που εξέπεμψε το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στο ζώδιο της, τον Ταύρο. Έτσι, βγαίνει με φόρα προς τα έξω για να επικοινωνήσει την ομορφιά, τον ερωτισμό, τη διάθεση για νέες γνωριμίες, όπως επίσης και το ενδιαφέρον της για κάθε είδους επικοινωνία που σχετίζεται με το χρήμα και την εξασφάλιση υλικών πόρων. Πέρα από τις ερωτικές ιστορίες στις οποίες θα πάρετε μέρος αυτό το διάστημα, να είστε προσεκτικοί και με τις οικονομικές σπατάλες.

Είναι περίοδος που δημιουργούνται πολλές υποσχέσεις σε σχέση με τον έρωτα και το χρήμα. Κάποιες από αυτές τις υποσχέσεις θα ευοδωθούν μέσα στους μήνες του καλοκαιριού. Πολλές επίσης θα ξεχαστούν, μιας και αυτό που έχει σημασία όταν η Αφροδίτη διελαύνει από τους Διδύμους είναι η οπτικοακουστική ικανοποίηση και σε δεύτερη μοίρα η σαρκική.

Με άλλα λόγια, για να κατακτήσετε κάποια ή κάποιον αυτό το διάστημα, επιδοθείτε στην τέχνη των όμορφων αιθέριων λέξεων, ακόμα και σονέτα του Shakespeare (διάσημου εκπροσώπου της Αφροδίτης στους Διδύμους), μπορούν να απαγγελθούν στο αντικείμενο του πόθου σας, όταν η κατάλληλη ερωτική συνθήκη παρουσιαστεί. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ο ορισμός των γλωσσικών πειραματισμών πάνω στην ερωτική επιθυμία.

Γενικά η Αφροδίτη αυτή μεταφράζεται σε αυτό που λέμε “το ερωτικό ξύπνημα της άνοιξης” και ιδιαίτερα όσοι έχουν τη γενέθλια Αφροδίτη τους σε μεταβλητά ζώδια, θα αισθανθούν πως αναγεννιέται ο ερωτικός τους παλμός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: