Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε κάτι που μηδένισε τους Κούγια-Πισπιρίγκου και άφησε άναυδους όλους.

April 11, 2023
Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε κάτι που έκανε την Κούγια-Πισπιρίγκου να χάσει την αξιοπιστία της και άφησε έκπληκτους όλους.

Το ξεστόμισε: H αποκάλυψη του Μάνου Δασκαλάκη ”μηδένισε” Κούγια-Πισπιρίγκου και άφησε άναυδους τους πάντες



Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται και ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, Μάνος Δασκαλάκης, αντέδρασε στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μετά τους υπαινιγμούς του Αλέξη Κούγια για τις μεταμοσχεύσεις.



Ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δωρεά οργάνων που ακούστηκε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως μετέφερε στην εκπομπή Live News του Mega o Βασίλης Λαμπρόπουλος, χθες, Μεγάλη Δευτέρα, το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι ποτέ δεν έχει γίνει η συζήτηση για μεταμόσχευση οργάνων της Τζωρτζίνας με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέα Ηλιάδη.

Επίσης, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα επεσήμανε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, που πλέον προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή του με νέα δουλειά και μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, είχε επαναλάβει από το βήμα του μάρτυρα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι το κίνητρο που ώθησε την κατηγορουμένη αρχικά να αποπειραθεί και εν συνεχεία να σκοτώσει την κόρη τους ήταν για να τον εκδικηθεί, καθώς και τις δύο φορές της είχε ανακοινώσει πως θα εγκατέλειπε τη συζυγική τους στέγη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: