Ανατρέπονται τα πάντα στο Survivor καθώς ο Ατζουν κάλεσε έκτακτο συμβούλιο και αποφάσισε οριστικά τη διαγραφή του συγκεκριμένου παίχτη.

April 11, 2023
Ανατρέπονται όλα στο Survivor καθώς ο Ατζουν συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο και αποφασίστηκε οριστικά η αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη.

Ανατρέπονται τα πάντα στο Survivor: Ο Ατζουν συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο, αυτόν τον παίχτη διώχνει οριστικά


Διαφ.

Στο Survivor All Star οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο, προκειμένου να ανακοινώσει ποινή για παραβίαση κανονισμών, αφού παίκτες ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και τους ζήτησαν φαγητό.



Όπως υπογράμμισε ο Τούρκος παραγωγός στο συμβούλιο του νησιού έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς φαγητό. Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς….

Ακόμη ένας παίκτης αποβάλλεται από το Survivor All Star

Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια του πρόσφατου βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο η Αφροδίτη Σκαφίδα παίρνει φαγητό από ντόπιο.

Άρα, πιθανότατα η αθλήτρια στίβου θα αποβληθεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Με την αποβολή του παίκτη που θα ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στον ΣΚΑΙ, θα είναι η πέμπτη στο φετινό Survivor, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα και ακολούθησαν Ηλίας Γκότσης, Γιωρίκας Πιλίδης για παραβίαση κανονισμών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: