Δεν πρόκειται να μείνω στο σπίτι και να κλαίω για τη μοίρα μου: Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε σάλο με τη φράση της για τον γιο της που την έκανε να οργιστεί.

April 10, 2023
Δεν θα μείνω στο σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου, ανακατασκευάζοντας την πρόταση: Η Ιωάννα Τούνη προκαλεί σάλο με την ατάκα της για τον γιο της που την εξαγρίωσε.

Δεν θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου: Σούσουρο με την Ιωάννα Τούνη, η ατάκα για τον γιο της που την εξόργισε



Η Ιωάννα Τούνη δεν αποχωρίζεται ποτέ τον λίγων μηνών γιο της, ούτε όταν εργάζεται στην επιχείρηση που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.



Αυτοκόλλητη η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της

Ειδικότερα, η influencer και επιχειρηματίας έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της και δειλά δειλά επιστρέφει στις δραστηριότητες της.

Χθες, Μεγάλη Δευτέρα, δημοσίευσε ένα story με εκείνη να έχει τον γιο της στον μάρσιπο και να ρωτάει τους ακόλουθούς της με χιούμορ Αυτός ο μπέμπης πιστεύεις πως όταν μιλήσει θα με βρίσει που τον σέρνω παντού;.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη σε όσους την κρίνουν που παίρνει παντού τον γιο της

Μάλιστα, όταν είχε δεχτεί κριτική σχετικά με το γεγονός ότι παίρνει πάντα μαζί της τον γιο της, είχε απαντήσει Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: