Αφροδίτη Σκαφίδα: Η ηλικία, το πανελλήνιο ρεκόρ, η αδυναμία του Ατζούν, & τα χρόνια διαφοράς με τον Πύρρο Δήμα

April 11, 2023

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η ηλικία, το πανελλήνιο ρεκόρ, η αδυναμία του Ατζούν, & τα χρόνια διαφοράς με τον Πύρρο Δήμα



Η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε συμμετάσχει στο Survivor το 2019 και είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο reality επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάλιστα την είχε ξεχωρίσει για το πάθος της σε κάθε στίβο μάχης.



Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε πει για τη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα από μικρή ηλικία έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό γι αυτό και διέπρεψε στο Survivor, ενώ παράλληλα εκείνη και ο Πύρρος Δήμας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Είναι 41 ετών και ο σύντροφός της Πϋρρος Δήμας είναι 51, άρα έχουν 10 χρόνια διαφορά. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η γνωστή αθλήτρια υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Ο έρωτας με τον Πύρρο Δήμα

Το 2021 έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σχέση της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα. Το ζευγάρι μετρούσε ήδη κάποιους μήνες μαζί, όταν αποφάσισε να κάνει την πρώτη κοινή του έξοδο. Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο Πύρρος Δήμας φάνηκε πως βρήκε στο πρόσωπο της Αφροδίτης έναν άνθρωπο που τον έκανε να χαμογελά και τον στήριζε πολύ.

Μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση, ακολούθησαν και άλλες κοσμικές έξοδοι για το ζευγάρι. Η αθλήτρια είχε βρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του Πύρρου Δήμα το 2022.

Όταν πήρε την απόφαση μάλιστα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor All Star, ο Πύρρος Δήμας τη στήριξε.

Η αποβολή από το Survivor

Μετά την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη που αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει ενοχλημένος πως αποβάλλεται σήμερα, 11 Απριλίου ένας ακόμη παίκτης. Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο φετινό Survivor All Star.

Όπως διέρρευσε η παραγωγή του Survivor έκανε την έρευνά της και διαπίστωσε ότι όλα τα στοιχεία είναι κατά της παίκτριας μετά τη διαρροή βίντεο όπου τρώει και μιλά με τους ντόπιους. Έτσι στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο χωρίς την παίκτρια και να ανακοινώνει στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής για την αποβολή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: