15 ετών κούκλα, με χιλιάδες θαυμαστές ήδη: Η κόρη των Μαρία Κορινθίου-Γιάννη Αϊβάζη κάνει θραύση στο διαδίκτυο

April 11, 2023

15 ετών κούκλα, με χιλιάδες θαυμαστές ήδη: Η κόρη των Μαρία Κορινθίου-Γιάννη Αϊβάζη κάνει θραύση στο διαδίκτυο


Διαφ.

Η Ισμήνη Αϊβάζη, η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok και μάλιστα μετράει ήδη πάνω από 10.000 ακόλουθους.Η έφηβη, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην μητέρα της, σε καθημερινή βάση μοιράζεται βίντεο και στιγμιότυπα από τη ζωή της και μάλιστα, λατρεύει τον χορό και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει βίντεο ακόμη και με τους διάσημους γονείς της.

Ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok η Ισμήνη Αϊβάζη

@akltithes

☀️#fypシ

♬ original sound – Stan ????

@akltithes

nmzw marese #foryou

♬ is there someone else – ✿

@akltithes

#fypシ

♬ after hours – iris ⠀

@akltithes

♬ original sound – ♫

@akltithes

????????#fypシ

♬ original sound – ????

@akltithes

???? #fypシ

♬ original sound – amelia

Η στενή σχέση της Ισμήνης Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου

Η σχέση της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της είναι πολύ στενή, καθώς η 15χρονη όσο μεγαλώνει τόσο πιο κοντά έρχεται με τους γονείς της.

Εκτός από τη σχέση μαμάς και κόρης, έχουν καταφέρει να είναι και φίλες και υπάρχει μια αρμονική σχέση μεταξύ τους.

Όπως είχε υπογραμμίσει η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο HELLO! «κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ».

Και συμπληρώνει η ηθοποιός για την Ισμήνη Αϊβάζη «ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα».

Σε άλλη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στην Real Life, είχε επισημάνει «ξαφνικά, σου πατάνε ένα κουμπί και από εκεί που είχες ένα μωράκι κοριτσάκι, έχεις να αντιμετωπίσεις ένα γυναικάκι. Με ό,τι επακολουθεί από αυτό. Σεβασμός προς τα «θέλω», προς τις ανάγκες, αλλαγές σωματικές που σε κολλάνε λίγο στον τοίχο. Είναι ωραίο που μεγαλώνουμε μαζί».


Πηγή